در حال بررسی کافه بازار بودم و دیدم در کمال تعجب یکی از بازی های بنده توسط این شخص هک شده و یک سال گذشته با 3 برابر قیمت خودم منتشر کرده است !
به نحوی که تصاویر را تغییر داده است.
نام پکیج و نام بازی را تغییر داده است... در کمال تعجب توانسته کد مربوط به سیستم درون پرداخت را که کافه بازار ارائه می دهد را نیز جایگزین کند تا خریدها به اکانتش اضافه شود !
همچنین کد بخش محصولات دیگر را نیز تغییر داده است و چیزی را نمایش نمی دهد. نه محصولات دیگر خودش و نه محصولات دیگر بنده !
همچنین یک خط از کد اکتیویتی Main را نیز تغییر داده است تا نام تجاری خودش جایگزین ما شود !
تعویض تصاویر و نام پکیج و نام محصول ساده است.
اما به نظر شما ، چطور توانسته (مجموعا 3 خط از) کدهای اکتیویتی خرید و Main و محصولات دیگر(به کافه بازار هدایت می شود) را تغییر بدهد ؟!
و از آن مهم تر چطور مانع اینگونه کلاه برداری ها بشویم ؟
سوال
fun_code 216
سلام
دوستان در ابتدا با مشاهده اسکرین شات ها بررسی کنید و ببینید هیچ کدام از برنامه یا بازی های شما توسط این توسعه دهنده (نما) منتشر نشده است ؟
https://cafebazaar.ir/developer/perspoliseapps
در حال بررسی کافه بازار بودم و دیدم در کمال تعجب یکی از بازی های بنده توسط این شخص هک شده و یک سال گذشته با 3 برابر قیمت خودم منتشر کرده است !
به نحوی که تصاویر را تغییر داده است.
نام پکیج و نام بازی را تغییر داده است... در کمال تعجب توانسته کد مربوط به سیستم درون پرداخت را که کافه بازار ارائه می دهد را نیز جایگزین کند تا خریدها به اکانتش اضافه شود !
همچنین کد بخش محصولات دیگر را نیز تغییر داده است و چیزی را نمایش نمی دهد. نه محصولات دیگر خودش و نه محصولات دیگر بنده !
همچنین یک خط از کد اکتیویتی Main را نیز تغییر داده است تا نام تجاری خودش جایگزین ما شود !
تعویض تصاویر و نام پکیج و نام محصول ساده است.
اما به نظر شما ، چطور توانسته (مجموعا 3 خط از) کدهای اکتیویتی خرید و Main و محصولات دیگر(به کافه بازار هدایت می شود) را تغییر بدهد ؟!
و از آن مهم تر چطور مانع اینگونه کلاه برداری ها بشویم ؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.