mmp66 2 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ سلام خدمت اساتید مشکلم اینه که بعد از اینکه کاربر تبلیغ جایزه دار تپسل رو میبینه من نمیتونم نتیجه رو بگیرم و پردازش کنم. دقیقا با این تیکه کد مشکل دارم . بعد از تبلیغ چه مقدار مثبت باشه یا منفی هیچی دریافت نمیشه Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean) If rewarded=True Then StartActivity(WebActivity) Else Msgbox("sorry","error") End If End Sub آیا نیاز به کد دیگه ای هم داره یا نه ؟ نمونه آماده خود تپسل هم همین مشکل رو برای من داره لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه کاملی دارید بدید با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، mmp66 گفته است : سلام خدمت اساتید مشکلم اینه که بعد از اینکه کاربر تبلیغ جایزه دار تپسل رو میبینه من نمیتونم نتیجه رو بگیرم و پردازش کنم. دقیقا با این تیکه کد مشکل دارم . بعد از تبلیغ چه مقدار مثبت باشه یا منفی هیچی دریافت نمیشه Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean) If rewarded=True Then StartActivity(WebActivity) Else Msgbox("sorry","error") End If End Sub آیا نیاز به کد دیگه ای هم داره یا نه ؟ نمونه آماده خود تپسل هم همین مشکل رو برای من داره لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه کاملی دارید بدید با سپاس سلام وقت بخیر نمی دونم چرا اینطوریه اگر دوستی می دونه بگه چرا موقع که داخل این ساب دستوری غیر از بولین می نویسیم مثل مسیج باکس خطا می ده یا startactivity ؟ ولی راه حلی که من رسیدم این که یه متغییر بولین داخل گلوبالس تعریف کنید و بعد داخل همین ساب تو شرط [ای که لازمه مقدار اون بولین true کنید بعد یه تایمر بزارید که هی چک کنه اون بول رو و هر موقع true شد جایزه رو به کاربر بده بعد دوباره فلسش کنه داخل تایمر موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmp66 2 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، alimo1999 گفته است : سلام وقت بخیر نمی دونم چرا اینطوریه اگر دوستی می دونه بگه چرا موقع که داخل این ساب دستوری غیر از بولین می نویسیم مثل مسیج باکس خطا می ده یا startactivity ؟ ولی راه حلی که من رسیدم این که یه متغییر بولین داخل گلوبالس تعریف کنید و بعد داخل همین ساب تو شرط [ای که لازمه مقدار اون بولین true کنید بعد یه تایمر بزارید که هی چک کنه اون بول رو و هر موقع true شد جایزه رو به کاربر بده بعد دوباره فلسش کنه داخل تایمر موفق باشید همچنان باتایمر هم مشکل پابرجاست . شما خودت انجام دادی ؟ لطف میکنی کدشو برام بفرستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ بله برای من مشکلی نیست و خطای نمی ده ابتدا 2 تا متغیر در ساب کلوبالس تعریف کنید Dim t_tab As Timer Dim view_ad As Boolean بعد اینشیالایز و فعالش کنید تایمر رو تو اکتویتی کریت : t_tab.Initialize("t_tab",500) t_tab.Enabled = true ساب تایمر رو اینجوری بسازید Sub t_tab_tick If view_ad = True Then ToastMessageShow("امتیاز افزوده شد.....",True) view_ad = False ' بعد متغیرر مقدارش و فلس می کنیم که دیگه هی امتیاز زیاد نکنه End If Log("chek video...") End Sub و در اخرهم ساب تپسل اینجوری می نویسیم : Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean) ' showing ad was finished If completed = True Then view_ad = True End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmp66 2 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ سپاس از شما . حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mmp66 2
سلام خدمت اساتید
مشکلم اینه که بعد از اینکه کاربر تبلیغ جایزه دار تپسل رو میبینه من نمیتونم نتیجه رو بگیرم و پردازش کنم. دقیقا با این تیکه کد مشکل دارم . بعد از تبلیغ چه مقدار مثبت باشه یا منفی هیچی دریافت نمیشه
آیا نیاز به کد دیگه ای هم داره یا نه ؟
نمونه آماده خود تپسل هم همین مشکل رو برای من داره
لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه کاملی دارید بدید
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.