رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
mmp66

مشکل با دریافت نتیجه تپسل

سوال

mmp66    2

کاربر عادی

سلام خدمت اساتید

مشکلم اینه که بعد از اینکه کاربر تبلیغ جایزه دار تپسل رو میبینه من نمیتونم نتیجه رو بگیرم و پردازش کنم.  دقیقا با این تیکه کد مشکل دارم . بعد از تبلیغ چه مقدار مثبت باشه یا منفی هیچی دریافت نمیشه

Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean)
	If rewarded=True Then
		StartActivity(WebActivity)
	Else
		Msgbox("sorry","error")
	End If
End Sub

آیا نیاز به کد دیگه ای هم داره یا نه ؟

نمونه آماده خود تپسل هم همین مشکل رو برای من داره 

لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه کاملی دارید بدید 

با سپاس

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
alimo1999    82

کاربر رو به رشد

در 11 ساعت قبل، mmp66 گفته است :

سلام خدمت اساتید

مشکلم اینه که بعد از اینکه کاربر تبلیغ جایزه دار تپسل رو میبینه من نمیتونم نتیجه رو بگیرم و پردازش کنم.  دقیقا با این تیکه کد مشکل دارم . بعد از تبلیغ چه مقدار مثبت باشه یا منفی هیچی دریافت نمیشه


Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean)
	If rewarded=True Then
		StartActivity(WebActivity)
	Else
		Msgbox("sorry","error")
	End If
End Sub

آیا نیاز به کد دیگه ای هم داره یا نه ؟

نمونه آماده خود تپسل هم همین مشکل رو برای من داره 

لطفا راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه کاملی دارید بدید 

با سپاس

سلام وقت بخیر

نمی دونم چرا اینطوریه اگر دوستی می دونه بگه چرا موقع که داخل این ساب دستوری غیر از بولین می نویسیم مثل مسیج باکس خطا می ده یا startactivity ؟:wacko1:

ولی راه حلی که من رسیدم این که یه متغییر بولین داخل گلوبالس تعریف کنید و بعد داخل همین ساب تو شرط [ای که لازمه مقدار اون بولین true کنید بعد یه تایمر بزارید که هی چک کنه اون بول رو و هر موقع true شد جایزه رو به کاربر بده بعد دوباره فلسش کنه داخل تایمر

موفق باشید

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mmp66    2

کاربر عادی

در 11 ساعت قبل، alimo1999 گفته است :

سلام وقت بخیر

نمی دونم چرا اینطوریه اگر دوستی می دونه بگه چرا موقع که داخل این ساب دستوری غیر از بولین می نویسیم مثل مسیج باکس خطا می ده یا startactivity ؟:wacko1:

ولی راه حلی که من رسیدم این که یه متغییر بولین داخل گلوبالس تعریف کنید و بعد داخل همین ساب تو شرط [ای که لازمه مقدار اون بولین true کنید بعد یه تایمر بزارید که هی چک کنه اون بول رو و هر موقع true شد جایزه رو به کاربر بده بعد دوباره فلسش کنه داخل تایمر

موفق باشید

همچنان باتایمر هم مشکل پابرجاست . شما خودت انجام دادی ؟

لطف میکنی کدشو برام بفرستی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
alimo1999    82

کاربر رو به رشد

بله برای من مشکلی نیست و خطای نمی ده

ابتدا 2 تا متغیر در ساب کلوبالس تعریف کنید

Dim t_tab As Timer
	Dim view_ad As Boolean

بعد اینشیالایز و فعالش کنید تایمر رو تو اکتویتی کریت :

t_tab.Initialize("t_tab",500)
t_tab.Enabled = true

ساب تایمر رو اینجوری بسازید

Sub t_tab_tick
	
	
		If view_ad = True Then
			
		
			ToastMessageShow("امتیاز افزوده شد.....",True)
			view_ad = False ' بعد متغیرر مقدارش و فلس می کنیم که دیگه هی امتیاز زیاد نکنه
		
			
		End If
	
		

	
	
	Log("chek video...")
	
End Sub

و در اخرهم ساب تپسل اینجوری می نویسیم :


Sub Tapsell_onAdShowFinished (zoneId As String, adId As String, completed As Boolean, rewarded As Boolean)
	' showing ad was finished
	If completed = True Then
	
	
		view_ad  = True
	
	
		
			
	End If
		
		
End Sub

موفق باشید

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...