Ali.t.76 0 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ سلام..فرض کنید من دوتا لیبل دارم و سه تا باتن..بعد میخام وقتی رقمه داخل لیبل1 سه رقمی شد وقتی دوباره یکی از باتنارو زدم دیگه عدد جدید رو به لیبل2 منتقل کنه..میشه بگید چه کدی باید اسنفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ درود کد زیری که نوشتم میاد یسری اعداد رندوم تولید میکنه لیبل اول رو چک میکنه اگه تعداد کارکترا برابر با 3 بود از لیبل دوم شروع میکنه #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private Button1 As Button Private Label1 As Label Private Label2 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Button1.Text = "Push ME ! " Label1.Color = Colors.blue Label1.TextColor = Colors.White Label2.TextColor = Colors.White Label2.Color = Colors.red End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim rando As Int = Rnd(0,300) If Label1.Text.Length <> 3 Then Label1.Text= rando Else Label2.Text = rando End If End Sub http://uupload.ir/view/uy1b_answercenter.zip/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali.t.76 0
سلام..فرض کنید من دوتا لیبل دارم و سه تا باتن..بعد میخام وقتی رقمه داخل لیبل1 سه رقمی شد وقتی دوباره یکی از باتنارو زدم دیگه عدد جدید رو به لیبل2 منتقل کنه..میشه بگید چه کدی باید اسنفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.