محمدی 95 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ سلام دوستان خسته نباشید برادری این لایبرری رو رپ کردن من خیلی وقت که بیسیک و آپدیت نکردم امشب آپدیت کردم اما همچنان نتونستم ازش ران بگیرم اسکرین از خطاها گذاشتم همچنین از اس دی کا خودم لطفا شما هم ران بگیرید موفق شدید راهنمایی کنید منم بگیرم بیسیکم ورژن 9.5 java jdk1.8.0_212 پلتفرم 29 ران گررفته میشه اما از برنامه میاد بیرون هم ایمولاتر هم گوشی خودم فایل بعلاوه عکس ها پیوست شد دریافت فایل AXTournamentView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، محمدی گفته است : سلام دوستان خسته نباشید برادری این لایبرری رو رپ کردن من خیلی وقت که بیسیک و آپدیت نکردم امشب آپدیت کردم اما همچنان نتونستم ازش ران بگیرم اسکرین از خطاها گذاشتم همچنین از اس دی کا خودم لطفا شما هم ران بگیرید موفق شدید راهنمایی کنید منم بگیرم بیسیکم ورژن 9.5 java jdk1.8.0_212 پلتفرم 29 ران گررفته میشه اما از برنامه میاد بیرون هم ایمولاتر هم گوشی خودم فایل بعلاوه عکس ها پیوست شد دریافت فایل AXTournamentView.zip دوستان من حتی لایوت رو پاک کردم یکی دیگ ساختن و اد کردم بازم نشد با کد آبجکت هارم ب اکتیویتی اد کردم بازم نشد و همین ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ خطا تو اکتیویتی کرییت هست. احتمال زیاد کدهاتون مشکل داره یعنی ممکنه کدهاتون بر اساس ورژن قدیمی بیسیک باشه و نسخه جدید قبولش نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام دوستان خسته نباشید
برادری این لایبرری رو رپ کردن من خیلی وقت که بیسیک و آپدیت نکردم
امشب آپدیت کردم اما همچنان نتونستم ازش ران بگیرم
اسکرین از خطاها گذاشتم همچنین از اس دی کا خودم
لطفا شما هم ران بگیرید موفق شدید راهنمایی کنید منم بگیرم
بیسیکم ورژن 9.5
java jdk1.8.0_212
پلتفرم 29
ران گررفته میشه اما از برنامه میاد بیرون
هم ایمولاتر هم گوشی خودم
فایل بعلاوه عکس ها پیوست شد
دریافت فایل
AXTournamentView.zipلینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.