Salar82 919 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ سلام دوستان میخوام از چندتا RadioButton تو یه لایوت استفاده کنم. ولی باید دو به دو از هم مستقل باشن. اگر کسی میدونه لطفاً کمک کنه؛ عجله دارم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ سلام دوتا دوتا بندازشون تو پنل ینی هر دوتا رادیو تویه پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ در 37 دقیقه قبل، m007moh گفته است : سلام دوتا دوتا بندازشون تو پنل ینی هر دوتا رادیو تویه پنل ممنون ولی راه دیگهای نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ ببخشید منظورتون اینکه مثلا وقتی RadioButton1 فعال بود RadioButton2 هم باهاش فعال بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ تو حالت عادی از بین چندتا رادیو باتن فقط میشه تیک یکیشو زد. من میخوام دو به دو مستقل از هم باشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ ببخشید اشتباه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام دوستان
میخوام از چندتا RadioButton تو یه لایوت استفاده کنم.
ولی باید دو به دو از هم مستقل باشن.
اگر کسی میدونه لطفاً کمک کنه؛ عجله دارم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.