حمید زارع 331 ارسال شده در 24 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2015 سلام من میخام در اکتیویتی 1 کدی بنویسم که مقدار یک ویو مثلا Btn1.text رو در اکتیویتی 2 تغییر بده ؟؟؟ چه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2015 خب یک ویو رو که نمیشه تو پراسز گلوبال تعریف کرد. جیزی که به ذهن من میرسه اینه که خیلی راحت بیایم یه متغیر تو پراسز گلوبال اکتیویتی 1 تعریف کنیم: Sub Process_Globals Dim tx As String End Sub حالا متنی که میخوای بدی به اون باتونه که تو اکتیویتی 2 هست بده به همین متغیر tx : tx="text button dar activity2" و حالا برو به اکتیویتی 2 و قسمت اکتیویتی کریت تکست باتون رو مساوی با tx قرار بده،مثلا اینجوری: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("activity2") button1.text=tx End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام در اکتیویتی 1 کدی بنویسم که مقدار یک ویو مثلا Btn1.text رو در اکتیویتی 2 تغییر بده ؟؟؟
چه کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.