حمید زارع 331 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من میخام در اکتیویتی 1 کدی بنویسم که مقدار یک ویو مثلا Btn1.text رو در اکتیویتی 2 تغییر بده ؟؟؟ چه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب یک ویو رو که نمیشه تو پراسز گلوبال تعریف کرد. جیزی که به ذهن من میرسه اینه که خیلی راحت بیایم یه متغیر تو پراسز گلوبال اکتیویتی 1 تعریف کنیم: Sub Process_Globals Dim tx As String End Sub حالا متنی که میخوای بدی به اون باتونه که تو اکتیویتی 2 هست بده به همین متغیر tx : tx="text button dar activity2" و حالا برو به اکتیویتی 2 و قسمت اکتیویتی کریت تکست باتون رو مساوی با tx قرار بده،مثلا اینجوری: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("activity2") button1.text=tx End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام در اکتیویتی 1 کدی بنویسم که مقدار یک ویو مثلا Btn1.text رو در اکتیویتی 2 تغییر بده ؟؟؟
چه کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.