رفتن به مطلب
  • 0

get Element


batman123

سوال

سلام

دوستان، همونطور که میدونید در روش گت المنت، دیتای دلخواه یک سایت رو توی برناممون با دیزاینی که خودمون طراحی کردیم، نشون میدیم

حالا فرض کنید که داخل یک سایتی، یک لیست کشویی وجود داره.

من میخوام این لیست کشویی رو داخل برنامم نشون بدم. اما نمیدونم دقیقا از چه دستوری باید استفاده کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 19 دقیقه قبل، batman123 گفته است :

سلام

دوستان، همونطور که میدونید در روش گت المنت، دیتای دلخواه یک سایت رو توی برناممون با دیزاینی که خودمون طراحی کردیم، نشون میدیم

حالا فرض کنید که داخل یک سایتی، یک لیست کشویی وجود داره.

من میخوام این لیست کشویی رو داخل برنامم نشون بدم. اما نمیدونم دقیقا از چه دستوری باید استفاده کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

درود

ادرس سایت و قسمتی که میخواین گت المنت کنید قرار بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

41 minutes ago, Mr Silence said:

درود

ادرس سایت و قسمتی که میخواین گت المنت کنید قرار بدید

سلام دوست عزیز

مثلا سایت https://www.time.ir/

میخوام قسمت مشخص شده توی یک اسپینر گت المنت بشه

BT_logo.png

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 hours ago, basic 4 android said:

https://api.codebazan.ir/time-date/

 

 

 

نمونه دستور
ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?td=all 
خروجی : ۰۲:۰۵:۲۹ یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸
//////////////////////////////////////
ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?td=time 
خروجی:۰۲:۱۸:۴۴
/////////////////////////////////////
ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?td=date 
خروجی:یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸
////////////////////////////////////
ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?td=dateen 
خروجی:Sunday 28 April 2019
///////////////////////////////////
ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?td=timeen 
خروجی:03:12:02
//////////////////////////////////////

خروجی جیسون ادرس: http://api.codebazan.ir/time-date/?json=fa 
خروجی با اعداد فارسی 
//////////////////////////////////// 
ادرس2: http://api.codebazan.ir/time-date/?json=en 
اینم مخلوط فارسی و انگلیسی

ادرس2: http://api.codebazan.ir/time-date/?json=all 
خروجی دوربان با هم بصورت ساده تر
 

آقا محبت کردی جواب دادی

اما من یه همچین چیزی میخوام مثلا

http://s7.picofile.com/file/8389575100/BT_logo.png

اگه تمام شهرها هم داشته باشه خیلی خوبه

به خاطر این توی پست قبلی گفتم میخوام اسپینر رو گت المنت کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


Sub webv1_PageFinished (Url As String)
	ProgressDialogHide
	For i=0 To 55
		Log(i)
		extras.executeJavascript(webv,"test.CallSub('answercenter_done', true, document.getElementById('ctl00_cphTop_Sampa_Web_View_EphemerisUI_EphemerisByCity11cphTop_3736_ddlProvince').options["&i&"].text)")
	
	Next
	
End Sub
Sub answercenter_done(text As String)

	Log(text)

End Sub

 

خروجی:

hod8_screenshot_2.png

موفق باشید!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 hours ago, Mr Silence said:

Sub webv1_PageFinished (Url As String)
	ProgressDialogHide
	For i=0 To 55
		Log(i)
		extras.executeJavascript(webv,"test.CallSub('answercenter_done', true, document.getElementById('ctl00_cphTop_Sampa_Web_View_EphemerisUI_EphemerisByCity11cphTop_3736_ddlProvince').options["&i&"].text)")
	
	Next
	
End Sub
Sub answercenter_done(text As String)

	Log(text)

End Sub

 

خروجی:

hod8_screenshot_2.png

موفق باشید!

حاجی سورست خیلی عالی بود

حالا یه سوال

من اوقات شرعی رو با همین گت المنت گرفتم و توی لیبل نشون میدم. مثل اذان صبح و ظهر و اینا...

منتها به نظرت چی کار کنم که وقتی مثلا کاربر قزوینو انتخاب میکنه،متن لیبل ها هم اوقات شرعیه قزوینو نشون بدن

نظرت چیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...