parvin 123 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ سلام . بعد از حدود 4 سال دوری از کامپیوتر و برنامه نویسی دوباره میخوام شروع کنم . B4aنسخه 9.8 رو نصب کردم jdk و sdk قدیمی ها رو دارم آیا لازمه اینها رو هم به روز کنم؟ اگه لازمه یه لینک درست درمون و شسته روفته بهم بدین . ممنون میشم ازتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ در 10 دقیقه قبل، parvin گفته است : سلام . بعد از حدود 4 سال دوری از کامپیوتر و برنامه نویسی دوباره میخوام شروع کنم . B4aنسخه 9.8 رو نصب کردم jdk و sdk قدیمی ها رو دارم آیا لازمه اینها رو هم به روز کنم؟ اگه لازمه یه لینک درست درمون و شسته روفته بهم بدین . ممنون میشم ازتون. sdk رو که باید از طریق خود بیسیک آپدیت کنید. و برای jdk هم از لینک زیر میتونید دانلود کنید. دانلود نرمافزار Java SE Development Kit 11.0.2 - زبان برنامه نویسی جاوا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : sdk رو که باید از طریق خود بیسیک آپدیت کنید. و برای jdk هم از لینک زیر میتونید دانلود کنید. دانلود نرمافزار Java SE Development Kit 11.0.2 - زبان برنامه نویسی جاوا سلام .ممنون از لطفت . از طریق خود بیسیک که نمیشه . ارور میده. احتمالا باید ف... شکن داشته باشم.درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ در 38 دقیقه قبل، parvin گفته است : سلام .ممنون از لطفت . از طریق خود بیسیک که نمیشه . ارور میده. احتمالا باید ف... شکن داشته باشم.درسته؟ درود بله نیاز هست قندشکن متصل شید ولی از سایت زیر هم میتونید استفاده کنید که تحریم شکن هستش و کارتونو راه میندازه https://shecan.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Mr Silence گفته است : درود بله نیاز هست قندشکن متصل شید ولی از سایت زیر هم میتونید استفاده کنید که تحریم شکن هستش و کارتونو راه میندازه https://shecan.ir سلام. ممنون. تست کنم .اگه مشکل داشتم باز مزاحم میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۹ در در 13 اسفند 1398 در 09:41، parvin گفته است : سلام . بعد از حدود 4 سال دوری از کامپیوتر و برنامه نویسی دوباره میخوام شروع کنم . B4aنسخه 9.8 رو نصب کردم jdk و sdk قدیمی ها رو دارم آیا لازمه اینها رو هم به روز کنم؟ اگه لازمه یه لینک درست درمون و شسته روفته بهم بدین . ممنون میشم ازتون. sdk از این لینک دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E_b4a 1 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ سلام ، منم تقریبا یک ماهی میشه که دوباره برنامه نویسی رو شروع کردم..و الان برای راه اندازی appcompat مشکل دارم. بیسیکم ورژن 9.80 هستش میخواستم ببینم باید appcompat4 رو نصب کنم؟ و آیا روش خاصی برای راه اندازی داره یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.