hossein7 82 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بروبچ من یه برنامه rss دارم میسازم میخوام هر وقت خبر جدیدی اومد یه زنگی چیزی بزنه که کاربر متوجه بشه با چه کدی میتونم بنویسم راهنمایی می کنید من رو ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما با استفاده از Service میتونید طی مدت زمان مشخص چک کنید عنوان آخرین خبر در RSS رو. آخرین خبر رو برابر یک String به نام OldValue قرار بده و وقتی که آخرین خبر رو دانلود میکنه هم String به نام NewValue حالا اینا رو با یک IF با هم مقایسه میکنی اگه مثل هم بودن: خب یعنی خیر جدیدی نیومده اما Else پس حتما خبر جدیدی اومده و برنامه میتونه یک Notification و یک Music بخش کنه مبنی بر آمدن خبر جدید *laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سورسشو بهم میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ عجب عزیزم باید سورس رو بدی تا بفهمیم چی میگی خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقای زیادی همین سورسشو بهم میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
polm 1 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ شما با استفاده از Service میتونید طی مدت زمان مشخص چک کنید عنوان آخرین خبر در RSS رو. آخرین خبر رو برابر یک String به نام OldValue قرار بده و وقتی که آخرین خبر رو دانلود میکنه هم String به نام NewValue حالا اینا رو با یک IF با هم مقایسه میکنی اگه مثل هم بودن: خب یعنی خیر جدیدی نیومده اما Else پس حتما خبر جدیدی اومده و برنامه میتونه یک Notification و یک Music بخش کنه مبنی بر آمدن خبر جدید *laie* سلام من با استفاده از کدهای این تاپیک: http://answercenter.ir/topic/6660-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-rss-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C/ خبرخوان ساختم و الان میخوام براش زنگ اعلان و نوتیفیکشن بسازم ولی نمیدونم تو کدوم قسمت و به چه صورتی باید آخرین خبر رو بگیرم. لطفا یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقای زیادی همین سورسشو بهم میدید آقای ایزدی نه زیادی بعدم اینجا برا راهنماییه نه دادن سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
بروبچ من یه برنامه rss دارم میسازم میخوام هر وقت خبر جدیدی اومد یه زنگی چیزی بزنه که کاربر متوجه بشه
با چه کدی میتونم بنویسم راهنمایی می کنید من رو ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.