رفتن به مطلب
  • 0

اعلان هنگام آمدن خبر جدید در rss

hossein7

سوال

بروبچ من یه برنامه rss دارم میسازم میخوام هر وقت خبر جدیدی اومد یه زنگی چیزی بزنه که کاربر متوجه بشه

با چه کدی میتونم بنویسم راهنمایی می کنید من رو ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

شما با استفاده از Service میتونید طی مدت زمان مشخص چک کنید عنوان آخرین خبر در RSS رو.

آخرین خبر رو برابر یک String به نام OldValue قرار بده و وقتی که آخرین خبر رو دانلود میکنه هم String به نام NewValue

حالا اینا رو با یک IF با هم مقایسه میکنی اگه مثل هم بودن: خب یعنی خیر جدیدی نیومده

اما Else

پس حتما خبر جدیدی اومده و برنامه میتونه یک Notification و یک Music بخش کنه مبنی بر آمدن خبر جدید *laie*

لینک ارسال

آقای زیادی همین سورسشو بهم میدید

لینک ارسال

شما با استفاده از Service میتونید طی مدت زمان مشخص چک کنید عنوان آخرین خبر در RSS رو.

آخرین خبر رو برابر یک String به نام OldValue قرار بده و وقتی که آخرین خبر رو دانلود میکنه هم String به نام NewValue

حالا اینا رو با یک IF با هم مقایسه میکنی اگه مثل هم بودن: خب یعنی خیر جدیدی نیومده

اما Else

پس حتما خبر جدیدی اومده و برنامه میتونه یک Notification و یک Music بخش کنه مبنی بر آمدن خبر جدید *laie*

سلام من با استفاده از کدهای این تاپیک: http://answercenter.ir/topic/6660-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-rss-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C/ خبرخوان ساختم و الان میخوام براش زنگ اعلان و نوتیفیکشن بسازم ولی نمیدونم تو کدوم قسمت و به چه صورتی باید آخرین خبر رو بگیرم.

لطفا یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

لینک ارسال

آقای زیادی همین سورسشو بهم میدید

آقای ایزدی نه زیادی

بعدم اینجا برا راهنماییه نه دادن سورس

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...