Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ سلام به دوستان.. من یه مشکلی پیدا کردم موقع ران گرفتن از پروژ خطای زیر رو میده... SDK رو هم ابدیت کردم بازم نشد.. درون سایت مرجع هم دو سه تا بحث شده بود در این مورد ولی من چیزی نفهمیدم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ سلام من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم. چندتا کار رو انجام دادم مشکل حل شد: 1- از طریق لینک زیر هم SDK رو بروز کنید و هم ریسورس هاشو جایگزین ریسورس های قبلی کنید. https://www.b4x.com/b4a.html 2- از طریق Tools/SDK Manager تمام موارد توصیه شده رو دانلود کنید. 3- از مسیر Tools/Jetifier تمام کتابخونه هاتون رو Jetify کنید. 4- CleanProject رو بزنید و بعد از پروژه ران بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ در 31 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : سلام من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم. چندتا کار رو انجام دادم مشکل حل شد: 1- از طریق لینک زیر هم SDK رو بروز کنید و هم ریسورس هاشو جایگزین ریسورس های قبلی کنید. https://www.b4x.com/b4a.html 2- از طریق Tools/SDK Manager تمام موارد توصیه شده رو دانلود کنید. 3- از مسیر Tools/Jetifier تمام کتابخونه هاتون رو Jetify کنید. 4- CleanProject رو بزنید و بعد از پروژه ران بگیرید. خیلی ممنون از باسخگویی ولی نشد درضمن این 3 تا دانلود نمیشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ لینکی رو که گذاشتم، Platform-Tools v29 رو داشت. ** البته ریسورس های اضافی هم (مثل Android Support) رو باید پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.Kafiri 221
سلام به دوستان..
من یه مشکلی پیدا کردم موقع ران گرفتن از پروژ خطای زیر رو میده... SDK رو هم ابدیت کردم بازم نشد.. درون سایت مرجع هم دو سه تا بحث شده بود در این مورد ولی من چیزی نفهمیدم..
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.