Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سلام اقا چجوری این برنانه شمیم یاس که با b4a ساخته شده اینجور نوتیفیکیشن های میزنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ در 58 دقیقه قبل، zibmoj گفته است : چطور باید انجام داد بیشتر توضیح میدید ی نمونه کد اگه بدید عالی میشه بفرمایید .. من یا xml درست کردم فایل xml درون پوشه object>res>layout هستش که میتونید ویرایش کنید CNExample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سلام از این استفاده کنید: Dim javaobjectInstance As JavaObject Dim notificationbuilderInstance As NotificationBuilder .... javaobjectInstance = notificationbuilderInstance javaobjectInstance.RunMethod ("setColor", Array As Object (Colors.Red)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ در 40 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : سلام از این استفاده کنید: Dim javaobjectInstance As JavaObject Dim notificationbuilderInstance As NotificationBuilder .... javaobjectInstance = notificationbuilderInstance javaobjectInstance.RunMethod ("setColor", Array As Object (Colors.Red)) خیلی ممنون از این کد استفاده کردم ولی فقط پس زمینه ایکون رنگی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ از کاستوم نوتیفیکیشن استفاده کنید. میتونید لایوت رو به عنوان نوتیفیکیشن لود کنید. اینم لینکش تو سایت مرجع: https://www.b4x.com/android/forum/threads/custom-notification-library-barx.16950/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ ولا من که نتونستم کاری بکنم.. بی زحمت یه نگاهی بندازید ببینید میتونید اینجور نوتی درست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ این فایل سمپل رو هم یه نگاه بندازین: CustomNotificationSample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ در 3 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : این فایل سمپل رو هم یه نگاه بندازین: CustomNotificationSample.zip 107.46 kB · 0 downloads خیلی ممنون ولی اینکه من میخوام نیست.. تو سایت مرجع همین سوال رو پرسیدم امیدوارم یکی جواب بده https://www.b4x.com/android/forum/threads/change-notification-background-color.115654/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ جاوا موجوده!! https://stackoverflow.com/questions/28363247/lollipop-notification-background-color https://www.tutorialspoint.com/how-to-change-notification-background-colour-in-android نمیشه با javaobject یکاری کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : جاوا موجوده!! https://stackoverflow.com/questions/28363247/lollipop-notification-background-color https://www.tutorialspoint.com/how-to-change-notification-background-colour-in-android نمیشه با javaobject یکاری کرد؟؟ واسه b4a رو هم پیدا کردم.. سمپل نداده بود یه خارجکی یه چیزایی نوشته بود خلاصه نتونستم چیزی سر در بیرام.. لطفا اگر کسی میتونه برام انجام بده خیلی ممنون میشم https://www.b4x.com/android/forum/threads/nb6-class-additional-functions.104319/ خیلی لنگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : واسه b4a رو هم پیدا کردم.. 9. Colorized Set whether this notification should be colorized. When set, the color set with sub Color(int) will be used as the background color of this notification. This should only be used for high priority ongoing tasks like navigation, an ongoing call, or other similarly high-priority events for the user. For most styles, the coloring will only be applied if the notification is for a foreground service notificationNote: Although I tried, I couldn't get this method working!!! I added the code just in case it is a Google bug and they will fix it. Here is the code to be added to NB6 class: B4X: 'Set whether this notification should be colorized. 'When set, the color set with setColor(int) will be used as the background color of this notification. Public Sub Colorized(colorize As Boolean) As NB6 If IsChannel Then NotificationBuilder.RunMethod("setColorized", Array(colorize)) End If Return Me End Sub طبق گفته ی سایت، این متد کار نمیکنه. منم امتحان کردم نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ نمیشه با جاوا یکاری کرد درون بیسیک.. هر کی درست کنه حاضرم پول هم بدم .... Mr_kafiri@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ در 15 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : برای اینکه بتونید نوتیفیکیشن رو شخص سازی کنید باید از RemotView استفاده کنید. و بک گران رو توی لیوتش ست کنید. که باید با جاوا این کار رو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zibmoj 1 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : برای اینکه بتونید نوتیفیکیشن رو شخص سازی کنید باید از RemotView استفاده کنید. و بک گران رو توی لیوتش ست کنید. که باید با جاوا این کار رو انجام بدید. چطور باید انجام داد بیشتر توضیح میدید ی نمونه کد اگه بدید عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ در در 14 فروردین 1399 در 04:26، Mr.Kafiri گفته است : بفرمایید .. من یا xml درست کردم فایل xml درون پوشه object>res>layout هستش که میتونید ویرایش کنید CNExample.zip 1.73 MB · 4 downloads سلام ببخشید یه سوال این CustomNotificationBasic کتابخونه است چه هست داخل سورستون نیست ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ سلام بفرما: CustomNotificationBasic.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.Kafiri 221
سلام
اقا چجوری این برنانه شمیم یاس که با b4a ساخته شده اینجور نوتیفیکیشن های میزنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.