[email protected] 3 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ سلامی مجدد خدمت دوستان الان من یک Tablayout قرار دادم حالا می خوام بگم اگه زد رو تب بعدی تولبار حذف بشه و یه چیز دیگه ای نمایش بده چیکار بکنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ تو رویداد TabSelected(Index as int, SelectedTab as String, Tag as Object) میتونید کدی رو که خواستین بنویسین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ خب می دونم کجا بنویسم چی بنویسم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ از این کدها استفاده کنید: ToolBar1.SetLayoutAnimated(200 , 0 , 0 , 100%X , 1dip) ToolBar1.SetVisibleAnimated(200 , False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 3 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ دوست عزیز من این جاه ها رو گیر دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ در 8 دقیقه قبل، [email protected] گفته است : دوست عزیز من این جاه ها رو گیر دارم سلام if index = 2 thene else if index = 3 thene end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 3
سلامی مجدد خدمت دوستان
الان من یک Tablayout قرار دادم حالا می خوام بگم اگه زد رو تب بعدی تولبار حذف بشه و یه چیز دیگه ای نمایش بده
چیکار بکنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.