moslem98 0 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ سلام . من میخاستم بدونم چجوری میشه محدودیت گذاشت واسه اینک کاربر ورودی که میخاد بده مثلا بین 0 و 255 باشه اگه میشه پیشنهاد کنید از چ روشی میتونم انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ در 2 دقیقه قبل، moslem98 گفته است : سلام . من میخاستم بدونم چجوری میشه محدودیت گذاشت واسه اینک کاربر ورودی که میخاد بده مثلا بین 0 و 255 باشه اگه میشه پیشنهاد کنید از چ روشی میتونم انجام بدم میتونید از رویداد TextChanged ادیت تکست استفاده کنید: Sub EditText1_TextChanged(Old As String , New As String) If New > 255 Or New < 0 Then EditText1.Text = Old End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslem98 0 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ در 4 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : میتونید از رویداد TextChanged ادیت تکست استفاده کنید: Sub EditText1_TextChanged(Old As String , New As String) If New > 255 Or New < 0 Then EditText1.Text = Old End If End Sub میشه بیشتر توضیح بدین من اینو وارد کردم اما پرید بیرون از برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ تو این رویداد میاد چک می کنه که اگر عدد جدید وارد شده بزرگتر از 255 یا کوچکتر از 0 بود میاد متن ادیت تکست رو عوض می کنه (عدد قبلی جایگزین میشه) این که از برنامه پریده بیرون، بخاطر اینه که شما ورودی ادیت تکست رو (عدد) نذاشتید. باید از طریق دیزاینر این کار رو انجام بدین: اگر باز هم پرید بیرون، این کدها رو بنویسید: Sub EditText1_TextChanged(Old As String , New As String) Dim NewNum As Int = New Dim Old As Int = Old If New > 255 Or New < 0 Then EditText1.Text = Old End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moslem98 0
سلام . من میخاستم بدونم چجوری میشه محدودیت گذاشت واسه اینک کاربر ورودی که میخاد بده مثلا بین 0 و 255 باشه
اگه میشه پیشنهاد کنید از چ روشی میتونم انجام بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.