AdultWolf 4 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ برای تست برنامه ها روی اندروید 8 و یا ای پی آی api 24 - 26 -27 -28 از چه شبیه ساز هایی میشه استفاده کرد؟ من جستجو کردم اصلا شبیه سازی برای اندروید های بالا مثل نسخه 8 نبود ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در 16 دقیقه قبل، AdultWolf گفته است : برای تست برنامه ها روی اندروید 8 و یا ای پی آی api 24 - 26 -27 -28 از چه شبیه ساز هایی میشه استفاده کرد؟ من جستجو کردم اصلا شبیه سازی برای اندروید های بالا مثل نسخه 8 نبود ! جنی موشن تا اندروید 9 رو داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ سلام از نظر من هم جنی موشن یه شبیه ساز بسیار خوب هست و شما میتونید همزمان چندیدن شبیه ساز با سایز صفحه ، نسخه های اندروید مختلف ، مدل های گوشی مختلف و ... نامحدود داشته باشید. یه خوبی دیگه ای هم که داره، اینه که شما میتونید یه شبیه ساز دانلود کنید و بعد چندین شبیه ساز دیگه مثل اون بسازید که دیگه نخواین دانلود کنید. و مهمترین ویژگی اون هم اتوماتیک متصل شدن به بیسیک (در واقع به ADB) هست. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AdultWolf 4 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در 40 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : سلاماز نظر من هم جنی موشن یه شبیه ساز بسیار خوب هست چقدر عالی، یعنی جنی موشن دانلود نصب مکینیم و داخلش باز باید هر نسخه از اندروید که میخواهیم دانلود و نصب کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۹ در 19 دقیقه قبل، AdultWolf گفته است : چقدر عالی، یعنی جنی موشن دانلود نصب مکینیم و داخلش باز باید هر نسخه از اندروید که میخواهیم دانلود و نصب کنیم ؟ بله.اول باید تو سایتش ثبت نام کنید. بعد دانلود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AdultWolf 4
برای تست برنامه ها روی اندروید 8 و یا ای پی آی api 24 - 26 -27 -28 از چه شبیه ساز هایی میشه استفاده کرد؟
من جستجو کردم اصلا شبیه سازی برای اندروید های بالا مثل نسخه 8 نبود !
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.