b4xcenterb 5 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام خدمت همه اساتید. چطور باید برای ایتم های ریسایکلر پاپ اپ ساخت.من با کتابخونه اقای شاهدی ساختم ولی رو هر ایتم کلیک میکنم اخرین ایتم پاپ اپ باز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام شما باید از سندر استفاده کنید تا به چنین مشکلی برنخورید. آموزشش تو سایت زیاد هست. Sub BtnMenu_Click Dim v As view = Sender Dim popup As AriaPopupMenu popup.Initialize("EVENTNAME" , v) Popup.Show End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ Sub pr_OnItemClick(ItemTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) If viewclicked Is AriaPopupMenu Then popup.Initialize("EVENTNAME" , v) Popup.Show End If End sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4xcenterb 5 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ تشکر از شما دوستان تشکر از شما دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
b4xcenterb 5
سلام خدمت همه اساتید.
چطور باید برای ایتم های ریسایکلر پاپ اپ ساخت.من با کتابخونه اقای شاهدی ساختم ولی رو هر ایتم کلیک میکنم اخرین ایتم پاپ اپ باز میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.