Mralihjz 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام من اگه بخوام یک باتن بسازم که وقتی روش کلیک میکنیم یک pdf باز بشه باید چه کدی رو بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mralihjz 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 34 دقیقه قبل، Mralihjz گفته است : سلام من اگه بخوام یک باتن بسازم که وقتی روش کلیک میکنیم یک pdf باز بشه باید چه کدی رو بنویسم؟ اگه ممکنه یه سورس کد از کتابخونه pdfviewer بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام تو انجمن زیاد هست. یه سرچ کنید، پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mralihjz 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Salar82 گفته است : سلام تو انجمن زیاد هست. یه سرچ کنید، پیدا میکنید آقا من یک فایل pdf رو ذخیره کردم تو گوشی اما وقتی رو باتن میزنم میره تو نرم افزار pdf خوان میگه نمیتونه فایل رو پیدا کنه: Sub Button1_Click Try copy Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,File.DirRootExternal&"ebook9545[www.takbook.com].pdf") intent1.SetType("application/pdf") intent1.WrapAsIntentChooser("انتخاب پی دی اف خوان") StartActivity(intent1) Catch ToastMessageShow("i cant",False) End Try End Sub Public Sub copy If File.Exists(File.DirRootExternal,"ebook9545[www.takbook.com].pdf")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"ebook9545[www.takbook.com].pdf",File.DirRootExternal,"ebook9545[www.takbook.com].pdf") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mralihjz 0
سلام من اگه بخوام یک باتن بسازم که وقتی روش کلیک میکنیم یک pdf باز بشه باید چه کدی رو بنویسم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.