اندرویدستان 90 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ چطوری در نقشه پارسی جو بعد از کلیک روی نقشه اطلاعات اون قسمت مثل نام استان یا بخش رو بگیرم؟ ممنون parsijoo لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yoyofbi 23 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ https://support.map.ir/developers/api/quest/2-0-0/مستندات-2/ لینک بالا رو یه نگاه بنداز خروجی json میده خودم استفاده نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ این سایت برای بیسیک کتابخانه نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، farsroom گفته است : این سایت برای بیسیک کتابخانه نداره سلام کتابخونه که نمیخواد. شما باید با Api کار کنید یعنی یسری اطلاعات رو به سرور میفرستید و از اونجا، اطلاعاتی که میخواین رو به صورت جیسون دریافت می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 9 اردیبهشت 1399 در 19:51، Salar82 گفته است : سلام کتابخونه که نمیخواد. شما باید با Api کار کنید یعنی یسری اطلاعات رو به سرور میفرستید و از اونجا، اطلاعاتی که میخواین رو به صورت جیسون دریافت می کنید. سلام عزیز دل ممنون بابت جواب من هم api رو بلدم و هم json رو فقط نقشه نمایش داده نمیشه در کتابخانه بالا نقشه نمایش داده میشه ولی چیزهایی که میخوام داخل api سایت نیست با تشکر دوست عزیز من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.