مرتضی عباسیان 0 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام به همه اساتید بچه ها من یک massage دارم که از سرور توسط buffer دریافت کردم و میخوام تفکیکش کنم: پیام اینه مثلا 23a33k9@dgg البته هر 5 ثانیه تغییر میکنه و باید توی لیبل های مجزا نشونش بوم مثلا 23 اولش دماست و a حالت سنسور و 33 دور فن و k تعداد هستش... دستوری میخوام برای تفکیک این پیام... ممنونم... Send(sendData As String) If stream.IsInitialized = False Then Return If sendData.Length>0 Then Dim buffer() As Byte buffer = sendData.GetBytes("UTF8") stream.Write(buffer) End If End Sub Sub stream1_NewData (Buffer() As Byte) Dim message As String message = BytesToString(Buffer,0,Buffer.Length,"UTF8") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 10 ساعت قبل، مرتضی عباسیان گفته است : سلام به همه اساتید بچه ها من یک massage دارم که از سرور توسط buffer دریافت کردم و میخوام تفکیکش کنم: پیام اینه مثلا 23a33k9@dgg البته هر 5 ثانیه تغییر میکنه و باید توی لیبل های مجزا نشونش بوم مثلا 23 اولش دماست و a حالت سنسور و 33 دور فن و k تعداد هستش... دستوری میخوام برای تفکیک این پیام... ممنونم... اینجوری کارتون خیلی سخت میشه دوست عزیز. این مورد باید از سرور مدیریت بشه. من توصیه میکنم حتما بین پارامترهاتون مثلا یه کاما یا ستاره یا هر چیزی که بشه بینشون گذاشت و اونا رو با دستور Regex.Split جدا کرد. مثلا برای شما الان از سرور باید اینو بفرستید 23,a,33,k,9@dgg تو بیسیک هم به شکل زیر پارس کنید Dim components() As String = Regex.Split(",", message) dim Temperature as int=components(0) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مرتضی عباسیان 0 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۹ دمت گرم داداش 3هفته روی روشت کار کردم تا جواب گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مرتضی عباسیان 0
سلام به همه اساتید
بچه ها من یک massage دارم که از سرور توسط buffer دریافت کردم و میخوام تفکیکش کنم: پیام اینه مثلا 23a33k9@dgg
البته هر 5 ثانیه تغییر میکنه و باید توی لیبل های مجزا نشونش بوم مثلا 23 اولش دماست و a حالت سنسور و 33 دور فن و k تعداد هستش...
دستوری میخوام برای تفکیک این پیام...
ممنونم...
Send(sendData As String)
If stream.IsInitialized = False Then Return
If sendData.Length>0 Then
Dim buffer() As Byte
buffer = sendData.GetBytes("UTF8")
stream.Write(buffer)
End If
End Sub
Sub stream1_NewData (Buffer() As Byte)
Dim message As String
message = BytesToString(Buffer,0,Buffer.Length,"UTF8")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.