این اولین کدی است که من نوشتم ؛ باهاتون شیر می کنم ، اگه ممکن ه نصب و بررسی بفرمایید و مشکلات کارم را بگید
اما قرار ه چه کار کنم
من برای یک سازمان دولتی کار می کنم و اصلا کارم برنامه نویسی نیست اما به دلیل نارضایتی زیاد راننده هایی که در اختیارم هستن خواستم کاری کنم که راننده ها با عدالت بیشتری مسافرهای روزانه را جابجا کنند
هدف این ه که بفهمم هر کدوم از تاکسی ها در فاصله ای که در محل کار هستند چند کیلومتر طی می کنه
برای این کار چند نوع یوزر تعریف کردم
یک یوزر که نگهبان در ورودی مشخص می کنه کدوم تاکسی وارد و خارج شده
یک یوزر برای ثبت حضور و غیاب تاکسی سرویس ها در اول وقت که مشخص بشه امروز کدوم راننده ها حاضر هستند تا بانک راننده های فعال امروز از بانک کل راننده ها جدا بشه
سومین یوزر هم کسی است که درخواست تاکسی بهش داده میشه و مشخص می کنه کدوم مسافر با کدوم راننده بره بیرون
چهارمین یوزر راننده ها هستن که فقط دسترسی ثبت gps رو فعال میکنند
خب برنامه این طور عمل می کنه که اول وقت یوزر شماره 2 (controller) مشخص می کنه کدوم راننده ها حاضر هستند
بعد از اون مسافرها مراجعه و به یوزر 3 (master) درخواست خودرو میدن
یوزر نوع چهار وارد برنامه میشه و اجازه ثبت مکان رو به برنامه میده (...500)
و نگهبان به عنوان یوزر نوع 1 (guardian) ورود و خروج راننده ها را ثبت می کنه تا بازه زمانی کاری اونها مشخص باشه
ی عکس همراه فایل هست ، تمام کدهایی که با 500 شروع میشه کد نوع 4 هستن ، کد 405801 یوزر نوع 3 ، کد 405802 یوزر از نوع 1 و یوزر 405803 یوزر از نوع 2 است
انتخاب مسافر فعلا بر مبنای تعداد سفرها با هر راننده است ، بدین صورت که برنامه هر مسافر را با راننده ای بیرون میفرسته که تا امروز کمترین سفر را با هم داشتند و در حال سفر جی پی اس دستگاه در حال ثبت حرکت است تا بعدا بتوان کیلومتر طی شده را محاسبه کرد
روی برخی گوشی ها هنگ می کند
دوستان نظراتشون را اعلام می کنن
به خصوص اگه راهکار بدن برای حل مشکل دسترسی به تنظیمات در گوشی های مختلف
سوال
zipzip84 2
سلام دوستان
این اولین کدی است که من نوشتم ؛ باهاتون شیر می کنم ، اگه ممکن ه نصب و بررسی بفرمایید و مشکلات کارم را بگید
اما قرار ه چه کار کنم
من برای یک سازمان دولتی کار می کنم و اصلا کارم برنامه نویسی نیست اما به دلیل نارضایتی زیاد راننده هایی که در اختیارم هستن خواستم کاری کنم که راننده ها با عدالت بیشتری مسافرهای روزانه را جابجا کنند
هدف این ه که بفهمم هر کدوم از تاکسی ها در فاصله ای که در محل کار هستند چند کیلومتر طی می کنه
برای این کار چند نوع یوزر تعریف کردم
یک یوزر که نگهبان در ورودی مشخص می کنه کدوم تاکسی وارد و خارج شده
یک یوزر برای ثبت حضور و غیاب تاکسی سرویس ها در اول وقت که مشخص بشه امروز کدوم راننده ها حاضر هستند تا بانک راننده های فعال امروز از بانک کل راننده ها جدا بشه
سومین یوزر هم کسی است که درخواست تاکسی بهش داده میشه و مشخص می کنه کدوم مسافر با کدوم راننده بره بیرون
چهارمین یوزر راننده ها هستن که فقط دسترسی ثبت gps رو فعال میکنند
خب برنامه این طور عمل می کنه که اول وقت یوزر شماره 2 (controller) مشخص می کنه کدوم راننده ها حاضر هستند
بعد از اون مسافرها مراجعه و به یوزر 3 (master) درخواست خودرو میدن
یوزر نوع چهار وارد برنامه میشه و اجازه ثبت مکان رو به برنامه میده (...500)
و نگهبان به عنوان یوزر نوع 1 (guardian) ورود و خروج راننده ها را ثبت می کنه تا بازه زمانی کاری اونها مشخص باشه
ی عکس همراه فایل هست ، تمام کدهایی که با 500 شروع میشه کد نوع 4 هستن ، کد 405801 یوزر نوع 3 ، کد 405802 یوزر از نوع 1 و یوزر 405803 یوزر از نوع 2 است
انتخاب مسافر فعلا بر مبنای تعداد سفرها با هر راننده است ، بدین صورت که برنامه هر مسافر را با راننده ای بیرون میفرسته که تا امروز کمترین سفر را با هم داشتند و در حال سفر جی پی اس دستگاه در حال ثبت حرکت است تا بعدا بتوان کیلومتر طی شده را محاسبه کرد
روی برخی گوشی ها هنگ می کند
دوستان نظراتشون را اعلام می کنن
به خصوص اگه راهکار بدن برای حل مشکل دسترسی به تنظیمات در گوشی های مختلف
http://s4.picofile.com/file/8397226918/OmranCars_Online_ver_4_pub.rar.html
اگه بعضی کد ها ناشیانه نوشته شده یا باعث سردرگمی شما میشه ببخشید ، تازه کار هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.