رفتن به مطلب
  • 0
zipzip84

بررسی کد محاسبه کیلومتراژ طی شده تاکسی سرویس

سوال

zipzip84    2

سلام دوستان

این اولین کدی است که من نوشتم ؛ باهاتون شیر می کنم ، اگه ممکن ه نصب و بررسی بفرمایید و مشکلات کارم را بگید

اما قرار ه چه کار کنم

من برای یک سازمان دولتی کار می کنم و اصلا کارم برنامه نویسی نیست اما به دلیل نارضایتی زیاد راننده هایی که در اختیارم هستن خواستم کاری کنم که راننده ها با عدالت بیشتری مسافرهای روزانه را جابجا کنند

هدف این ه که بفهمم هر کدوم از تاکسی ها در فاصله ای که در محل کار هستند چند کیلومتر طی می کنه

برای این کار چند نوع یوزر تعریف کردم

یک یوزر که نگهبان در ورودی مشخص می کنه کدوم تاکسی وارد و خارج شده

یک یوزر برای ثبت حضور و غیاب تاکسی سرویس ها در اول وقت که مشخص بشه امروز کدوم راننده ها حاضر هستند تا بانک راننده های فعال امروز از بانک کل راننده ها جدا بشه

سومین یوزر هم کسی است که درخواست تاکسی بهش داده میشه و مشخص می کنه کدوم مسافر با کدوم راننده بره بیرون

چهارمین یوزر راننده ها هستن که فقط دسترسی ثبت gps رو فعال میکنند

 

خب برنامه این طور عمل می کنه که اول وقت یوزر شماره 2  (controller) مشخص می کنه کدوم راننده ها حاضر هستند

بعد از اون مسافرها مراجعه و به یوزر 3 (master) درخواست خودرو میدن

یوزر نوع چهار وارد برنامه میشه و اجازه ثبت مکان رو به برنامه میده (...500)

و نگهبان به عنوان یوزر نوع 1 (guardian) ورود و خروج راننده ها را ثبت می کنه تا بازه زمانی کاری اونها مشخص باشه

ی عکس همراه فایل هست ، تمام کدهایی که با 500 شروع میشه کد نوع 4 هستن ، کد 405801 یوزر نوع 3 ، کد 405802 یوزر از نوع 1 و یوزر 405803 یوزر از نوع 2 است

 

 

انتخاب مسافر فعلا بر مبنای تعداد سفرها با هر راننده است ، بدین صورت که برنامه  هر مسافر را با راننده ای بیرون میفرسته که تا امروز کمترین سفر را با هم داشتند و در حال سفر جی پی اس دستگاه در حال ثبت حرکت است تا بعدا بتوان کیلومتر طی شده را محاسبه کرد

 

روی برخی گوشی ها هنگ می کند

دوستان نظراتشون را اعلام می کنن

 

به خصوص اگه راهکار بدن برای حل مشکل دسترسی به تنظیمات در گوشی های مختلف

http://s4.picofile.com/file/8397226918/OmranCars_Online_ver_4_pub.rar.html

اگه بعضی کد ها ناشیانه نوشته شده یا باعث سردرگمی شما میشه ببخشید ، تازه کار هستم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
mahdi tahan    603

سلام مشخصه خیلی  زحمت کشیدی براش.

فق یک نکته ای که ب ذهنم رسید اینه که از 


try

کد

Catch
Log(LastException)
End Try

 

حتما استفاده کن.هرجا فک میکنی هنگ میکنه یا سنگینه ازون استفاده کن.اینطوری حداقل کرش نمیکنه

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
zipzip84    2

سلام مهندس

دم شما گرم

فقط اینکه شما نصب کردین ؟ تنظیمات مربوط به gps و battery optimization بالا اومد ؟

این بخشی ه که من نتونستم کاملش کنم ، فکر می کنم کدی که برای این دسترسی ها گذاشتم کامل نیست

برنامه روی گوشی شما مشکلی داشت ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    603

battery optimization

من خودم ازین استفاده میکنم 

رو SdkVersion 23 به بالا جواب میده.البته تو سامسونگ اینطوری بود

ولی فک نمیکنم شما نیاز به اون دسترسی داشته باشی.

الان مثلا اسنپ که همچین چیزی رو نمیگیره.

شما فق باید دسرسی gps با دقت زیادو بگیرید.

نصبش کردم ولی رمز ورودو اگ اشتباه بزنی کلا کرش میکنه 

ارور دیتابیسم میده

android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: fsdg(Sqlite code 1): , while compiling: Select * from driver where code=fsdg,(OS error - 2:No such file or directory)

 

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
zipzip84    2
در 7 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است :

نصبش کردم ولی رمز ورودو اگ اشتباه بزنی کلا کرش میکنه 

سلام مهندس

چند تا مشکل دارم ، راهنمایی کنید ممنون میشم

اول اینکه یوزر و پسورد را حتما باید با کیبورد انگلیسی بزنن

دوم اینکه اگه اشتباه بزنن کلا میپره بیرون و من نمیدونم چطور حلش کنم ، چون ی if نوشتم که اگه اشتباه وارد شد پیام بده ولی میپره بیرون

سوم اینکه دسترسی باطری اپتیمایزیشن روی گوشی های شیائومی با کدی که توی برنامه نوشتم مشکلی داره ؟ بالا نمیاد تنظیمات باطری اپتیمایزیشن تو این مدل گوشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
zipzip84    2
در 21 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است :

battery optimization

من خودم ازین استفاده میکنم 

رو SdkVersion 23 به بالا جواب میده.البته تو سامسونگ اینطوری بود

ولی فک نمیکنم شما نیاز به اون دسترسی داشته باشی.

الان مثلا اسنپ که همچین چیزی رو نمیگیره.

شما فق باید دسرسی gps با دقت زیادو بگیرید.

نصبش کردم ولی رمز ورودو اگ اشتباه بزنی کلا کرش میکنه 

ارور دیتابیسم میده


android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: fsdg(Sqlite code 1): , while compiling: Select * from driver where code=fsdg,(OS error - 2:No such file or directory)

 

برای اینکه دائما سرویس جی پی اس فعال باشه دسترسی باطری اپتیمایزشن رو می گیرم ، راه ساده تری هست ؟

از کتابخونه PN Alarm manager هم نتونستم استفاده کنم برای ساخت سرویس پایدار ، ی چیزایی راجع به برودکست رسیور و اینها خوندم تو سایت ولی متوجه نشدم برای کار من قابل استفاده است یا نه

در واقع لازم ه هر 2 3 ثانیه جی پی اس مکان رو ثبت کنه و یا اگه مکان بیش از مثلا 10 متر تغییر کرد جی پی اس ثبت مکان کنه

نمی دونستم با چه رویدادی میشه این امکان رو فراهم کرد

پس ی سرویس ساختم که با گرفتن دسترسی باطری اپتیمایزیشن ، بتونه پایدار بشه و من بتونم تغییر مکان رو ثبت کنم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    603
در 15 ساعت قبل، zipzip84 گفته است :

برای اینکه دائما سرویس جی پی اس فعال باشه دسترسی باطری اپتیمایزشن رو می گیرم ، راه ساده تری هست ؟

از کتابخونه PN Alarm manager هم نتونستم استفاده کنم برای ساخت سرویس پایدار ، ی چیزایی راجع به برودکست رسیور و اینها خوندم تو سایت ولی متوجه نشدم برای کار من قابل استفاده است یا نه

در واقع لازم ه هر 2 3 ثانیه جی پی اس مکان رو ثبت کنه و یا اگه مکان بیش از مثلا 10 متر تغییر کرد جی پی اس ثبت مکان کنه

نمی دونستم با چه رویدادی میشه این امکان رو فراهم کرد

پس ی سرویس ساختم که با گرفتن دسترسی باطری اپتیمایزیشن ، بتونه پایدار بشه و من بتونم تغییر مکان رو ثبت کنم

 

مگ شما میخواین وقتی کاربر از نرم افزار امد بیرون و کلا بست نرم افزارو  بفهمید کجایه؟

شما نیاز به موندگاری سرویسم ندارید چون کاربر داخل نرم افزاره دیگ.وقتس نرم افزار در حل اجرایه تمام سرویساشم کار میکنه و بسته نمیشه اصلا

تو همون اکتیویتی میتونید ی تایمر بزارید مثلا هی چک کنید.وقتی هم امد بیرون ک امده دیگ.ب محض ورود دوباره رفرش کن اطلاعاتو

رو شیائومی اندروید چند نمیاد؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mohammad3250    199
در 17 ساعت قبل، zipzip84 گفته است :

سلام مهندس

چند تا مشکل دارم ، راهنمایی کنید ممنون میشم

اول اینکه یوزر و پسورد را حتما باید با کیبورد انگلیسی بزنن

دوم اینکه اگه اشتباه بزنن کلا میپره بیرون و من نمیدونم چطور حلش کنم ، چون ی if نوشتم که اگه اشتباه وارد شد پیام بده ولی میپره بیرون

سوم اینکه دسترسی باطری اپتیمایزیشن روی گوشی های شیائومی با کدی که توی برنامه نوشتم مشکلی داره ؟ بالا نمیاد تنظیمات باطری اپتیمایزیشن تو این مدل گوشی

سوال اول : تابعش هست تو انجمن از اون تابع استفاده کن که فارسی قبول نکنه
سوال 2 : از try استفاده کن و از ارور لاگ بگیر
سوال 3 : گوشی شیائومی ندارم

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
zipzip84    2
در در 2 خرداد 1399 در 10:14، mahdi tahan گفته است :

مگ شما میخواین وقتی کاربر از نرم افزار امد بیرون و کلا بست نرم افزارو  بفهمید کجایه؟

شما نیاز به موندگاری سرویسم ندارید چون کاربر داخل نرم افزاره دیگ.وقتس نرم افزار در حل اجرایه تمام سرویساشم کار میکنه و بسته نمیشه اصلا

تو همون اکتیویتی میتونید ی تایمر بزارید مثلا هی چک کنید.وقتی هم امد بیرون ک امده دیگ.ب محض ورود دوباره رفرش کن اطلاعاتو

رو شیائومی اندروید چند نمیاد؟

تا جایی که من متوجه شدم

اگه سرویس پایدار نباشه ، وقتی کاربر برنامه رو تو حالت pause ببره دیگه اطلاعات ثبت نمیشه

در در 2 خرداد 1399 در 12:36، mohammad3250 گفته است :

سوال اول : تابعش هست تو انجمن از اون تابع استفاده کن که فارسی قبول نکنه
سوال 2 : از try استفاده کن و از ارور لاگ بگیر
سوال 3 : گوشی شیائومی ندارم

ممنون از راهنمایی شما

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...