fallapps 4 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام دوستان من برای نوتیفیکیشن کدهای زیر رو نوشتم: nb.Initialize nb.ContentTitle="تست" nb.ContentText="تست" nb.SmallIcon="iconpng" nb.LargeIcon=LoadBitmap(File.DirAssets,"icons.png") nb.setActivity(Main) nb.DefaultSound=False nb.Notify(1) حالا من میخوام صدای شخصی سازی هم داشته باشم یعنی یه صدا بزارم وقتی نوتیفیکیشن اومد اون صداهم اجرا بشه چه کار کنم؟ پسوند صدای مورد نظرم هم .ogg هست. میشه راهنمایی بفرمایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام هموطن فک کنم از کلاس NB6 استفاده کنید بهتره، چون براحتی قابل ویرایش هست و میشه امکانات جدید هم بهش اضاف کرد. این کلاس رو از طریق Project ------> AddExistingModules به پروژتون اضاف کنید. کلاس NB6: NB6.rar اینم یه نمونه سورس کامل: NB6_Source.zip و این هم صفحه مربوطه در سایت مرجع(که باید با تحریم شکن وارد شید) : https://www.b4x.com/android/forum/threads/nb6-class-additional-functions.104319/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fallapps 4
سلام دوستان من برای نوتیفیکیشن کدهای زیر رو نوشتم:
حالا من میخوام صدای شخصی سازی هم داشته باشم یعنی یه صدا بزارم وقتی نوتیفیکیشن اومد اون صداهم اجرا بشه چه کار کنم؟
پسوند صدای مورد نظرم هم .ogg هست.
میشه راهنمایی بفرمایید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.