javid.m7 12 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه فایلی دارم تو سرور که میخوام وقتی توی برنامه روی باتن کلیک شد شروع به دانلود اون فایل بکنه چجور باید این کار رو انجام بدم ممنون من خودم این کد ها رو نوشتم ولی دانلود نمیشه، Sub btn1_ClickDim OutStream As OutputStreamFile.MakeDir(File.DirRootExternal,"test")OutStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/test, " File.zip", False)File.Copy2(job.GetInputStream,OutStream)OutStream.Closejob.Download(" www.website.com/test.zip") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام وقتی اجرا می کنم این ارور رو میده : این هم کداش : Sub Globals Dim job As HttpJob Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") If FirstTime = True Then job.Initialize("Esmejop",Me) job.Download("http://boshrouyeh.com/wp-content/uploads/icon-2-300x300.png") End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub jobdone If job.Success Then ImageView1.SetBackgroundImage(job.GetBitmap) Else Log("Error: " & job.ErrorMessage) End If job.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه فقط توی اکتیویتی این فایل باید دانلود شه . جاب دون رو بزار توی ساب گلوبال. مثل کد زیر : Sub Globals Dim matn As HttpJob matn.Initialize("matn",Me) matn.Download("http://site.com") بعد اینجا بیا بگو چیکار کنه. Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success ThenFile.WriteString(File.DirInternal,"sound1.mp3",Job.GetString) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما تابعی که نوشتید یک پارامتر کم داره. به این شکل بنویسید : Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success Then ImageView1.SetBackgroundImage(job.GetBitmap) Else Log("Error: " & job.ErrorMessage) End If job.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از توجه شما .... اما در یکی از خط ها ارور میده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدوم خط عزیز یه عکس بزار . کمکت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کد کاملا اشتباست. شما کافیه مد دانلود رو توی دکمه بنویسید و بقه کار هارو باید توی رویداد JobDone انجام بدید.بقیه کار ها منظورم ذخیره فایل و اینجور مسائل.توی انجمن در مورد دانلود فایل جستجو کن 100 درصد موضوع مطرح شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به قول آقا مجید کد کاملا اشتباست. این تاپیک هم میتونه به شما کمک بکنه. http://answercenter.ir/thread427.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون ولی این کد رو کجا بزارم؟؟؟ Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success Then Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "filename.dat", False) File.Copy2(job.GetInputStream, out) out.Close '<------ very important Else Log("Error: " & job.ErrorMessage) End If job.Release End Sub کد out رو ارور میده http://s6.picofile.com/file/8185226776/123.JPG لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام
دوستان من یه فایلی دارم تو سرور که میخوام وقتی توی برنامه روی باتن کلیک شد شروع به دانلود اون فایل بکنه
چجور باید این کار رو انجام بدم
ممنون
من خودم این کد ها رو نوشتم ولی دانلود نمیشه،
Sub btn1_Click
Dim OutStream As OutputStream
File.MakeDir(File.DirRootExternal,"test")
OutStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/test, " File.zip", False)
File.Copy2(job.GetInputStream,OutStream)
OutStream.Close
job.Download(" www.website.com/test.zip")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.