mohamadsa432 0 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ سلام من از همان ابتدا با زبان فارسی دیتابیس مشکل داشتم و با کد زیر مشکلم حل شد alter table tablename change colname colname LONGTEXT CHARACTER SET latin1; alter table tablename change colname colname LONGBLOB; alter table tablename change colname colname LONGTEXT CHARACTER SET utf8; به جای tablename نام جدول و بجای colname نام ستون مورد نظر خود را قرار دهید اما با این کار فقط داده های قبلی ام درست شدن و داده های جدیدی که وارد میکنم حروف بهم ریخته نشان می دهند که در عکس مشخص هست ( ردیف 9 ، 10 و 11 ) لطفا راهنمایی ام کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، mohamadsa432 گفته است : سلام من از همان ابتدا با زبان فارسی دیتابیس مشکل داشتم و با کد زیر مشکلم حل شد alter table tablename change colname colname LONGTEXT CHARACTER SET latin1; alter table tablename change colname colname LONGBLOB; alter table tablename change colname colname LONGTEXT CHARACTER SET utf8; به جای tablename نام جدول و بجای colname نام ستون مورد نظر خود را قرار دهید اما با این کار فقط داده های قبلی ام درست شدن و داده های جدیدی که وارد میکنم حروف بهم ریخته نشان می دهند که در عکس مشخص هست ( ردیف 9 ، 10 و 11 ) لطفا راهنمایی ام کنید . کاراکتر ورودی تون رو utf8 بزارید mysqli_query($con,"SET CHARACTER SET utf8"); یا همون اول که دیتابیس رو میسازید کاراکتر رو مشخص کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ برای این مشکل دو کار باید انجام دهید header php روی utf8 ست کنید دیتابیس هم روی utf-8 persian ست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadsa432 0 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ من همه این کار ها رو انجام دادم ولی حل نشد مشکلم <?php // Create connection $con=mysqli_connect("**","**","**","**"); $name= $_GET['name'] ; $famil= $_GET['famil'] ; $age= $_GET['age'] ; // Check connection if (mysqli_connect_errno($con)) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } else { echo "connected" ; } //change character set to utf8 mysqli_query($con,"INSERT INTO user1 (FirstName, LastName, Age) VALUES ('$name', '$famil', '$age')"); mysqli_set_charset($conn,"utf8"); ?> اینم فایل php من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۹ در 8 دقیقه قبل، mohamadsa432 گفته است : من همه این کار ها رو انجام دادم ولی حل نشد مشکلم اینم فایل php من دوست عزیز کوئری باید به شکل زیر باشه mysqli_query($con,"SET CHARACTER SET utf8"); و حتما collection دیتابیس روی utf8-persian-ci بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.