رفتن به مطلب

اندروید استودیو 4 منتشر شد


Salar82

ارسال‌های توصیه شده

نخستین قابلیتی که در اندروید استودیو ۴ حضور دارد، ویرایشگر حرکت (Motion Editor) نامیده می‌شود. به‌مدت تقریبا دو سال است که اندروید ایکس (AndroidX) زیرشاخه‌ای در بخش ConstraintLayout با نام MotionLayout دارد. هدف اصلی MotionLayout این است که به شما کمک کند بتوانید در بین حالت‌های مختلف طرح، به‌شکلی ساده‌تر انیمیشن‌سازی کنید. مشکل اصلی MotionLayout این بود که مجبور بودید خودتان روند متحرک‌سازی را در XML انجام دهید. در نسخه‌ی ۴، اندروید استودیو میزبان رابطی با نام Motion Editor شده است که به شما امکان می‌دهد به‌شکلی بصری انیمیشن‌ها را در MotionLayout بسازید و ویرایش کنید. تمامی تغییراتی که حاصل می‌کنید درنهایت در فایل XML ظاهر می‌شوند، بااین‌حال به‌لطف انتشار اندروید استودیو ۴، دیگر مجبور نیستید روند انیمیشن‌سازی را خودتان در XML انجام دهید و کد مربوطه‌ را بنویسید. 

e5e61060-4884-4a76-8856-113f880600c4.gif

 

یکی از کاربردی‌ترین قابلیت‌های اندروید استودیو که این ابزار مدت‌ها است از آن استفاده می‌کند، Layout Inspector به‌حساب می‌آید. Layout Inspector در اپلیکیشن‌های قابل‌اشکال‌زدایی به شما امکان می‌دهد ببینید اپلیکیشن‌تان روی صفحه چه ظاهری پیدا می‌کند. به‌لطف ابزار موردبحث همچنین می‌توانید قابلیت‌های متنوع هر اپلیکیشن را به‌صورت هم‌زمان روی صفحه ببینید. در اندروید استودیو ۴ شاهد نسخه‌ی جدید این ابزار هستیم که بهبودهایی خاص به‌خود دیده است تا مزیت‌هایی بیشتر به کاربران ارائه دهد.

در Layout Inspector می‌توانید اجزای مختلف اپلیکیشن را در قالب نموداری شبیه به نمودار درختی ببینید، بااین‌حال به‌لطف اندروید استودیو ۴، ابزار موردبحث میزبان برخی قابلیت‌های اضافی نظیر تازه‌سازی (رفرش) محتوا به‌صورت آنی شده است. اگر از اندروید استودیو ۴ برای دستگاه‌های مبتنی‌بر اندروید ۱۰ (و نسخه‌های بعد) استفاده کنید به قابلیت‌های بیشتری نیز دسترسی پیدا خواهید کرد. در این شرایط ابزار Layout Inspector می‌تواند نمودارها را با جزئیات بیشتر نسبت‌به قبل به‌نمایش بگذارد، این ابزار همچنین توانایی نمایش سه‌بعدی محتوای روی صفحه را پیدا می‌کند. 

1d711b93-7d12-47ba-b9eb-2c1f50a4c77e.jpg

 

یکی دیگر از مراحل آزاردهنده‌ی توسعه‌ی اپلیکیشن‌های اندرویدی به تلاش برای استفاده از ویژگی‌های جاوا ۸ (Java 8) مربوط می‌شود. ممکن است کدی را پیدا کرده باشید که توانایی پیاده‌سازی ابزار استریم (Stream) را دارد یا اینکه بخواهید از تابع لامبدا (Lambda) بهره بگیرید. حتی ممکن است به API جاوا ۸ خاصی نیاز داشته باشید که روی پروژه‌ی شما کار نکند. از مدت‌ها پیش تاکنون پلاگین Android Gradle توانسته است شماری از قابلیت‌های جاوا ۸ را به APIهای قدیمی اضافه کند، بااین‌حال از اندروید استودیو ۴ به‌بعد تمامی قابلیت‌های جاوا ۸ تحت پشتیبانی قرار می‌گیرند.

 

منبع: www.zoomit.ir

 

:53::53::53::53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...