HRBHH 0 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۹ باسلام یه نرم افزار رو دیکامپایل کردم و به صورت سورس جاوا دارم چطور میتونم این سورس رو در B4A استفاده کنم؟ این امکان رو داره؟ *نرم افزار دیکامپایل شده چیزی برای نمایش نداره و فقط اجرا میشه اما میخوام یک سری چیزایی برای رنگ و لعاب دادنش اضافه کنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ برای استفاده از سورس جاوا در بیسیک 4 اندروید میتونید از دستور شرطی زیر استفاده کنید: #if java #end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، sourse گفته است : برای استفاده از سورس جاوا در بیسیک 4 اندروید میتونید از دستور شرطی زیر استفاده کنید: #if java #end if با این دستور کارِتون خیلی سخت میشه. وقتی از کدهای جاوا درون بیسیک استفاده میکنید و متدهای مختلف رو میذارید، باید هر متد رو با کتابخونه جاوا ابجکت صدا بزنید و اینطور نیست که بتونین کدها رو مستقیم بذارید و ازش استفاده کنید و میشه گفت این کار غیرممکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HRBHH 0
باسلام
یه نرم افزار رو دیکامپایل کردم و به صورت سورس جاوا دارم
چطور میتونم این سورس رو در B4A استفاده کنم؟
این امکان رو داره؟
*نرم افزار دیکامپایل شده چیزی برای نمایش نداره و فقط اجرا میشه اما میخوام یک سری چیزایی برای رنگ و لعاب دادنش اضافه کنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.