احمدرضا رحمانی 0 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ با عرض سلام و خسته نباشید به همه کاربران و اساتید محترم مشکل بنده با لایبرری app compat هستش و مشکلم اینه که وقتی از متریال دیزاین استفاده می کنم اپلیکیشنم موقع کامپایل بدون اروره ولی بعد از وارد شدن به برنامه میپره بیرون نسخه android=29 پوشه ساپورتمم بروزه لایبرری هم کاملا درست نصب کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۹ در 20 ساعت قبل، احمدرضا رحمانی گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید به همه کاربران و اساتید محترم مشکل بنده با لایبرری app compat هستش و مشکلم اینه که وقتی از متریال دیزاین استفاده می کنم اپلیکیشنم موقع کامپایل بدون اروره ولی بعد از وارد شدن به برنامه میپره بیرون نسخه android=29 پوشه ساپورتمم بروزه لایبرری هم کاملا درست نصب کردم لطفا سورس رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۹ در در 1 تیر 1399 در 16:32، احمدرضا رحمانی گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید به همه کاربران و اساتید محترم مشکل بنده با لایبرری app compat هستش و مشکلم اینه که وقتی از متریال دیزاین استفاده می کنم اپلیکیشنم موقع کامپایل بدون اروره ولی بعد از وارد شدن به برنامه میپره بیرون نسخه android=29 پوشه ساپورتمم بروزه لایبرری هم کاملا درست نصب کردم سلام این خط رو به اکتیویتیتون اضاف کنید. فک کنم مشکلتون از این باشه. #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity البته اگر کدها و ارورها رو قرار بدین، دست دوستان برای راهنمایی باز تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
احمدرضا رحمانی 0
با عرض سلام و خسته نباشید به همه کاربران و اساتید محترم
مشکل بنده با لایبرری app compat هستش
و مشکلم اینه که وقتی از متریال دیزاین استفاده می کنم اپلیکیشنم موقع کامپایل بدون اروره ولی بعد از وارد شدن به برنامه میپره بیرون
نسخه android=29
پوشه ساپورتمم بروزه
لایبرری هم کاملا درست نصب کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.