رفتن به مطلب
  • 0

سوال

vahid65    2

سلام،

من طبق مستندات موجود در پایگاه دانش مایکت لایسنس مایکت رو روی برنامه ام پیاده کردم اما برام فورس کلوز داد برنامه رو که مایکت فرستادم رد شد و گفت به محتوا دسترسی نداریم و برنامه متوقف میشه.

الان چکار کنم؟راهنمایی کنید.

  • متعجب 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
vistamobile    1,680
در 3 ساعت قبل، vahid65 گفته است :

سلام،

من طبق مستندات موجود در پایگاه دانش مایکت لایسنس مایکت رو روی برنامه ام پیاده کردم اما برام فورس کلوز داد برنامه رو که مایکت فرستادم رد شد و گفت به محتوا دسترسی نداریم و برنامه متوقف میشه.

الان چکار کنم؟راهنمایی کنید.

کلا متوجه نشدم کجا مشکل داری. لایسنس واسه چکاری؟ 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vahid65    2
در 33 دقیقه قبل، vistamobile گفته است :

کلا متوجه نشدم کجا مشکل داری. لایسنس واسه چکاری؟ 

واسه این هست که اگر برنامه پولی بود فقط کسی که خریده بتونه استفاده کنه و اگه اون به کسای دیگه بفرسته نمیتونن از برنامه استفاده کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vistamobile    1,680
در 54 دقیقه قبل، vahid65 گفته است :

واسه این هست که اگر برنامه پولی بود فقط کسی که خریده بتونه استفاده کنه و اگه اون به کسای دیگه بفرسته نمیتونن از برنامه استفاده کنن

با امولاتور تست کن لاگ رو بده اینجا 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vahid65    2
در 6 دقیقه قبل، vistamobile گفته است :

با امولاتور تست کن لاگ رو بده اینجا 

عین همین رو پیاده کردم:

https://myket.ir/kb/pages/implement-license-checking-in-b4a/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    611

دوست عزیزم بالاخره ی جای کار مشکل داره دیگ.اروری ک میده رو بفرست تا دوستان بفهمن 

میگی فورس کلوز میکنه خوب لاگ بده دیگ

  • پسندیدن 1
  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vistamobile    1,680
در 14 ساعت قبل، vahid65 گفته است :

عین همین رو پیاده کردم:

https://myket.ir/kb/pages/implement-license-checking-in-b4a/

داداش گلم لاگ رو بده تا ببینیم. شما عین مستندات میری جلو ولی گاهی تداخل وجود داره ، بعضی اوقات هم ارور از کد نویسیه. 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vahid65    2
در 6 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است :

دوست عزیزم بالاخره ی جای کار مشکل داره دیگ.اروری ک میده رو بفرست تا دوستان بفهمن 

میگی فورس کلوز میکنه خوب لاگ بده دیگ

لاگ دادم گفتم تلاش کن که خرید رو از سرور مایکت بررسی کنی اگه نتونستی بیا لاگ کن:

log("error")

که بعد از اجرای برنامه میاد لاگ رو اجرا می‌کنه!

کدها رو هم توی اکتویتی Main گذاشتم...

اصلا شما یه زحمتی بکشین بالا لینک دادم رویش کلیک کنید میرید درست روی مستندات اونجا یه پروژه آمده هست مال خود مایکته منم عین همون رو پیاده کردم شما اون سورس رو دان کنین...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mahdi tahan    611

دوست عزیز منظور از لاگ 

log("error")

این نیس که.تو محیط بیسیک سمت راست پایین نوشته LOGS

اونجا اگ گوشیت وصل باشه و برنامه رو ران بگیری همون موقعی که نرم افزارت فورس کلوز میده با خط قرمز علتش رو مینویسه.

اون خط قرمز رو اینجا بفرس تا بفهمیم مشکلش چیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
vistamobile    1,680
در 20 ساعت قبل، vahid65 گفته است :

لاگ دادم گفتم تلاش کن که خرید رو از سرور مایکت بررسی کنی اگه نتونستی بیا لاگ کن:

log("error")

که بعد از اجرای برنامه میاد لاگ رو اجرا می‌کنه!

کدها رو هم توی اکتویتی Main گذاشتم...

اصلا شما یه زحمتی بکشین بالا لینک دادم رویش کلیک کنید میرید درست روی مستندات اونجا یه پروژه آمده هست مال خود مایکته منم عین همون رو پیاده کردم شما اون سورس رو دان کنین...

Untitled33.png.531d6fa727aa71e461f32a70916a8c0c.png

 

 

این لاگه داداش گلم. وقتی بیسیک با امولاتور یا گوشی در ارتباطه، میشه ارور ها روو دید. یا خودت میتونی لاگ بزنی تو کدهات که اگر عملی کامل انجام شد یا رویدادی اتفاق افتاد اصطلاحا لاگ شنیده بشه.

دوتا کاربرد داره: اولی اینکه ارورها رو میتونی ببینی مثلا اگر برنامه بسته بشه با خط قرمز تو اون قسمت بالایی که نشون دادم ارورها مشخصه .

دومی اینکه میتونی رویدادهایی که اتفاق می افته رو ببینی . مثلا تو کد پایین من خواستم اگر کار تایمرم تموم شد لاگ رو ببینم.

برای مثال :

 

Private Sub prt_onFinish(Tag As String)
	Log("Finish : "&Tag)
End Sub

اینجا گفتم اگر کار تموم شد تو قسمت لاگ بنویس. خوب پس لاگم میه این :

 

Capture4.PNG.db35a0acd35a3213497f164e7aabddee.PNG

 

 

اگر نمیتونین لاگ رو ببینید باید به لاگ دسترسی بدین:

 

Capture5.PNG.0ab6a2f4ba95c0c9614f86ea2a49b245.PNG

 

کافیه تو قسمت #Region  Project Attributes  اکتیویتی main  کد زیر رو اضافه کنین :

 

#BridgeLogger: True
  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...