رفتن به مطلب
  • 0
m.gholami

نمایش زمان و حجم ویدیو آنلاین

سوال

m.gholami    0

سلام خدمت دوستان

کسی میدونه چطور باید یه ویدیو آنلاین را زمان و حجمش را مشخص کنیم

 

مثلا یه لینک فیلم از اینترنت بگیریم و توی برنامه خودمون مشخص کنیم که زمانش اینقدره حجمش اینقدره

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
در 8 ساعت قبل، m.gholami گفته است :

 

برای گرفتن تایم ویدئو اول کد زیر رو به اکتیوتی اضافه کنید و کتابخونه javaobject رو فعال کنید

#If java
import android.media.MediaMetadataRetriever;
import java.util.HashMap;

public int getVideoDuration(String url) {
  MediaMetadataRetriever retriever = new MediaMetadataRetriever();
  retriever.setDataSource(url, new HashMap<String, String>());
  String time = retriever.extractMetadata(MediaMetadataRetriever.METADATA_KEY_DURATION);
  long timeInMillisec = Long.parseLong(time);
  retriever.release();
  return  (int) (timeInMillisec / 1000);
}
#End If

ساب زیر رو هم اضافه کنید. و دسترسی اینترنت رو هم حتما اضافه کنید


Sub getDurationFromUrl(url As String) As Int
	Dim jo As JavaObject
	Dim duration As Int=jo.InitializeContext.RunMethod("getVideoDuration",Array As Object(url))
	Return duration
End Sub

حالا به راحتی به شکل زیر زمان رو بگیرید ( زمان به ثانیه هست)

Log(getDurationFromUrl("https://as5.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/cc1d473c3cb7c8eef780e828c7586a0f23605468-720p.mp4"))

 

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
m.gholami    0
در در 15 تیر 1399 در 00:01، محمدرضا شاهپیری گفته است :

برای گرفتن تایم ویدئو اول کد زیر رو به اکتیوتی اضافه کنید و کتابخونه javaobject رو فعال کنید


#If java
import android.media.MediaMetadataRetriever;
import java.util.HashMap;

public int getVideoDuration(String url) {
  MediaMetadataRetriever retriever = new MediaMetadataRetriever();
  retriever.setDataSource(url, new HashMap<String, String>());
  String time = retriever.extractMetadata(MediaMetadataRetriever.METADATA_KEY_DURATION);
  long timeInMillisec = Long.parseLong(time);
  retriever.release();
  return  (int) (timeInMillisec / 1000);
}
#End If

ساب زیر رو هم اضافه کنید. و دسترسی اینترنت رو هم حتما اضافه کنید



Sub getDurationFromUrl(url As String) As Int
	Dim jo As JavaObject
	Dim duration As Int=jo.InitializeContext.RunMethod("getVideoDuration",Array As Object(url))
	Return duration
End Sub

حالا به راحتی به شکل زیر زمان رو بگیرید ( زمان به ثانیه هست)


Log(getDurationFromUrl("https://as5.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/cc1d473c3cb7c8eef780e828c7586a0f23605468-720p.mp4"))

 

دستتون درنکنه خیلی عالی بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...