Salar82 919 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ سلام به همه دوستان آیا این امکان وجود داره که بشه با کتابخونه xmlLayoutBuilder لایوت Constraintlayout رو لود کرد؟ برای لود کردن که استفاده میکنم، پیغام میده که نمیتونه ریسورس رو برای اون پیدا کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Salar82 گفته است : سلام به همه دوستان آیا این امکان وجود داره که بشه با کتابخونه xmlLayoutBuilder لایوت Constraintlayout رو لود کرد؟ برای لود کردن که استفاده میکنم، پیغام میده که نمیتونه ریسورس رو برای اون پیدا کنه. اول اینکه از androidx استفاده کن. دوم هم اینکه باید کلاسشو به برنامه اضافه کنی عزیز. همینجوری که نمیتونه کلاسو پیدا کنه. با دستور additionaljar کلاسش رو اضافه کن. برای androidx اینه androidx.constraintlayout:constraintlayout لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ در 14 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اول اینکه از androidx استفاده کن. دوم هم اینکه باید کلاسشو به برنامه اضافه کنی عزیز. همینجوری که نمیتونه کلاسو پیدا کنه. با دستور additionaljar کلاسش رو اضافه کن. برای androidx اینه androidx.constraintlayout:constraintlayout تشکر. مشکلم همین بود که نمیدونستم کلاسش چیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام به همه دوستان
آیا این امکان وجود داره که بشه با کتابخونه xmlLayoutBuilder لایوت Constraintlayout رو لود کرد؟
برای لود کردن که استفاده میکنم، پیغام میده که نمیتونه ریسورس رو برای اون پیدا کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.