siroos12 14 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ سلام دوستان من برنامه مو میخام کامپایل کنم این ارور رو میده Maven artifact not found: com.android.support/multidex کسی از دوستان میدونه مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ سلام دوست عزیز برای رفع این ارور، از منوی tools، وارد SdkManager بشید و عبارت زیر رو جستوجو کنید:(حتما باید هیتلرشکنتون روشن باشه.) com.android.support:multidex اگر از androidx استفاده نمیکنید، پیشنهاد میکنم حتما sdk تون رو از لینک زیر آپدیت کنید: https://www.b4x.com/b4a.html یه سرچ کنید، مطلب زیاد پیدا میشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ آقا من هم SDK رو آبدیت کردم هم رفتم رفع خطاش درSdkManager انجام دادم ولی بازم خطا میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۹ در 53 دقیقه قبل، siroos12 گفته است : آقا من هم SDK رو آبدیت کردم هم رفتم رفع خطاش درSdkManager انجام دادم ولی بازم خطا میده! مشکل از کتابخونه هاتونه که از پکیج قدیمی استفاده کرده.باید یا کتابخونه رو آپدیت کنید یا اینکه از منوی tools گزینه jetifier رو بزنید که کتابخونه ها آپدیت بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام دوستان من برنامه مو میخام کامپایل کنم این ارور رو میده
Maven artifact not found: com.android.support/multidex
کسی از دوستان میدونه مشکل چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.