Salar82 919 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۹ سلام به همه اگه عنوان نامناسبه ببخشید. (چیز قشنگتری پیدا نکردم) من تو برنامم، یه توکن رو بعنوان هدر از نوع Bearer رو برای سرور میفرستم. برای اینکه نوع هدر رو مشخص کنم، میام قبل از توکن، این رو مینویسم: "Bearer someToken" تا اینجا مشکلی نیست. بعضی وقت ها پیش میاد که این توکن متغیره و چیز ثابتی نیست و مجبورم توکن رو به این صورت بنویسم: "Bearer " + Token مشکل اینجاست: فرض کنیم که توکن، e67fty;hfowdf[n باشه، اگر همین توکن رو مثل زیر ارسال کنم، مشکلی پیش نمیاد و سرور میپذیره: "Bearer e67fty;hfowdf[n" اما اگر اون رو اول تو یه متغیر ذخیره کنم و اونها رو بهم بچسبونم و بعد ارسالشون کنم، سرور نمیشناستش: String Token = "e67fty;hfowdf[n"; Post("Bearer " + token); عنوان رو هم بهمین خاطر اینو زدم که آیا بین یک رشته تنها و دو رشته متفاوت و چسبیده بهم، تفاوتی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ از لحاظ منطقی فرقی نمیکنه شاید مشکل از سمت سرور باشه. ولی شما از کلاس stringbuilder هم استفاده کنید ببینید تغییری میکنه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام به همه
اگه عنوان نامناسبه ببخشید. (چیز قشنگتری پیدا نکردم)
من تو برنامم، یه توکن رو بعنوان هدر از نوع Bearer رو برای سرور میفرستم.
برای اینکه نوع هدر رو مشخص کنم، میام قبل از توکن، این رو مینویسم:
"Bearer someToken"
تا اینجا مشکلی نیست.
بعضی وقت ها پیش میاد که این توکن متغیره و چیز ثابتی نیست و مجبورم توکن رو به این صورت بنویسم:
مشکل اینجاست:
فرض کنیم که توکن، e67fty;hfowdf[n باشه، اگر همین توکن رو مثل زیر ارسال کنم، مشکلی پیش نمیاد و سرور میپذیره:
"Bearer e67fty;hfowdf[n"
اما اگر اون رو اول تو یه متغیر ذخیره کنم و اونها رو بهم بچسبونم و بعد ارسالشون کنم، سرور نمیشناستش:
عنوان رو هم بهمین خاطر اینو زدم که آیا بین یک رشته تنها و دو رشته متفاوت و چسبیده بهم، تفاوتی هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.