siroos12 14 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ سلام دوستان من برای اینکه براناممو کامپایل کنم این ارور رو میده B4A Version: 8.80 Parsing code. (0.08s) Building folders structure. (0.04s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.04s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error res\values\theme.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:windowLightNavigationBar'. ورژن API24 هست مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۹ سلام شما از کتابخونه ای استفاده میکنید که از ریسورسهای خودش استفاده میکنه. معمولا اون پوشه رو همراه کتابخونه قرار میدن. ولی شما اون ریسورسها رو به برنامتون اضافه نکردید. با کد زیر میتونید این کار رو انجام بدید: #AdditionalRes: این رو که نوشتید، آدرس پوشهی ریسورس رو بهش بدید. مثلاً: #AdditionalRes: D:\Library\resources لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام دوستان
من برای اینکه براناممو کامپایل کنم این ارور رو میده
B4A Version: 8.80 Parsing code. (0.08s) Building folders structure. (0.04s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.04s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error res\values\theme.xml:10: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:windowLightNavigationBar'.
ورژن API24 هست
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.