رفتن به مطلب
  • 0

گرفتن مقادیر از سرور


ali mo

سوال

سلام وقت بخیر خدمت همه

دوستان یه سوالی داشتم من با اطلاعات زیر می تونم به سروری در خواستی ارسال کنم و ازش مقادیر بگیرم در تصویر زیر با فرستادن این اطلاعات یه سری مقادیر دریافت میشه

عکس 1

من اطلاعی زیادی در مورد سوکت نویسی ندارم چه جوری می تونم این مقادیر بفرستم

به سرور تونستم وصل بشم و یه سری مقادیر بفرستم ولی مشکل زیر پیش میاد

عکس 2 کلیک کنید

اگر هزینه هم داره این کار بفرمایید

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در در 15 مرداد 1399 در 09:42، ali mo گفته است :

سلام وقت بخیر خدمت همه

دوستان یه سوالی داشتم من با اطلاعات زیر می تونم به سروری در خواستی ارسال کنم و ازش مقادیر بگیرم در تصویر زیر با فرستادن این اطلاعات یه سری مقادیر دریافت میشه

عکس 1

من اطلاعی زیادی در مورد سوکت نویسی ندارم چه جوری می تونم این مقادیر بفرستم

به سرور تونستم وصل بشم و یه سری مقادیر بفرستم ولی مشکل زیر پیش میاد

عکس 2 کلیک کنید

اگر هزینه هم داره این کار بفرمایید

 

 

 

چجوری به سرور متصل میشید عزیز؟ کدهای اتصال و ارسال مقادیر رو پیوست کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

چجوری به سرور متصل میشید عزیز؟ کدهای اتصال و ارسال مقادیر رو پیوست کنید

استاد من به صورت زیر متصل میشه اون ساب نتیجه true بر می گردونه ولی در زمینه ارسال مقادیر جیسون دارم بد می فرستم به احتمال زیاد

کد ها رو پایین می فرستم

Sub Process_Globals

	Private ClientSocket As Socket
	Private InputOutput As AsyncStreams
End Sub

Sub Globals


End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("Layout1")
	ClientSocket.Initialize("ClientSocketEvent")
	ClientSocket.Connect("95.38.60.95",80,2000)
End Sub
Sub ClientSocketEvent_Connected (Successful As Boolean)
	If Successful = True Then
		InputOutput.Initialize(ClientSocket.InputStream,ClientSocket.OutputStream,"InputOutputEvent")
		ToastMessageShow("متصل شدیم",False)
	End If
End Sub
Sub Activity_Resume

End Sub
Sub InputOutputEvent_NewData (Buffer() As Byte)
	Msgbox(BytesToString(Buffer,0,Buffer.Length,"UTF-8"),"a message from server")
End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub


Sub Send_Btn_Click
	
	Dim tt As String
	tt =$"POST / HTTP/1.1
Content-Type: application/json; charset=UTF-8
Content-Length: 286
Host: rubino10.iranlms.ir
Connection: Keep-Alive
Accept-Encoding: gzip
User-Agent: okhttp/3.12.1
{
  "api_version": "0",
  "auth": "ddkmyplxoqdoidnzpvortptotighnjrt",
  "client": {
    "app_name": "Main",
    "app_version": "2.5.4",
    "lang_code": "fa",
    "package": "ir.resaneh1.iptv",
    "platform": "Android"
  },
  "data": {
    "share_string": "HCLOQkPcYX",
    "profile_id": "5f1814039dc6d645a5859a09"
  },
  "method": "getPostByShareLink"
}"$
	
	Log(InputOutput.Write(tt.GetBytes("UTF8")))

End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 ساعت قبل، ali mo گفته است :

استاد من به صورت زیر متصل میشه اون ساب نتیجه true بر می گردونه ولی در زمینه ارسال مقادیر جیسون دارم بد می فرستم به احتمال زیاد

کد ها رو پایین می فرستم

 

دوست عزیز قطعا مشکل از دیتاتون هست. دقت داشته باشین که حتما باید سطرها رو جدا کنید و طول دیتا رو دقیق بفرستین. تو مثال زیر که البته با ++c هست میتونید نمونه رو ببینید

std::string post_data = "CMD=Put&PROGRAM=blastp&DATABASE=swissprot&QUERY=KPFPAPQTPGRLQAL";
std::string msg;
msg += "POST /blast/Blast.cgi http/1.1\r\n";
msg += "Host: ncbi.nlm.nih.gov\r\n";
msg += "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n";
msg += "Content-Length: " + std::to_string(post_data.size()) + "\r\n";
msg += "\r\n";
msg += post_data;

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 43 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

دوست عزیز قطعا مشکل از دیتاتون هست. دقت داشته باشین که حتما باید سطرها رو جدا کنید و طول دیتا رو دقیق بفرستین. تو مثال زیر که البته با ++c هست میتونید نمونه رو ببینید


std::string post_data = "CMD=Put&PROGRAM=blastp&DATABASE=swissprot&QUERY=KPFPAPQTPGRLQAL";
std::string msg;
msg += "POST /blast/Blast.cgi http/1.1\r\n";
msg += "Host: ncbi.nlm.nih.gov\r\n";
msg += "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n";
msg += "Content-Length: " + std::to_string(post_data.size()) + "\r\n";
msg += "\r\n";
msg += post_data;

 

مرسی از راهنمای تون

اگر منظور از جداسازی همون crlf داخل بیسک باشه تا جای که من تست کردم اطلاعات با این سینتکس زیر

$""$

به صورت خودکار خط به خط جدا می کنه

اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، ali mo گفته است :

مرسی از راهنمای تون

اگر منظور از جداسازی همون crlf داخل بیسک باشه تا جای که من تست کردم اطلاعات با این سینتکس زیر


$""$

به صورت خودکار خط به خط جدا می کنه

اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم

لطفا اطلاعات و دسترسیهای سرورتون رو خصوصی کنید. همینطور داکیومنت مربوطه رو

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 10 ساعت قبل، ali mo گفته است :

اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم

متاسفانه منم به نتیجه ای نرسیدم. به نظر میاد داکیومنت ناقصه و قطعا باید موارد دیگه ای هم درنظر گرفته بشه. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

متاسفانه منم به نتیجه ای نرسیدم. به نظر میاد داکیومنت ناقصه و قطعا باید موارد دیگه ای هم درنظر گرفته بشه. 

مررسی استاد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سروری که بهش متصل میشین از طریق سوکت مال خودتون هست؟ بهش دسترسی دارین؟ اگه دارین میتونین برا سرور هم یه برنامه سوکت بنویسین و اطلاعات رو به اون برنامه ارسال کنین... شاید روش کارتون اشتباه هست... 

بیشتر میتونید توضیح بدید که چرا و برای چه کاری میخواین؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 53 دقیقه قبل، hamed1212 گفته است :

سروری که بهش متصل میشین از طریق سوکت مال خودتون هست؟ بهش دسترسی دارین؟ اگه دارین میتونین برا سرور هم یه برنامه سوکت بنویسین و اطلاعات رو به اون برنامه ارسال کنین... شاید روش کارتون اشتباه هست... 

بیشتر میتونید توضیح بدید که چرا و برای چه کاری میخواین؟

خیر سرور برای خودم نیست و بهش دسترسی ندارم ولی می دونم این سرور بابت این ارسالی ها یک عکس خروجی میده که برای پروفایل یا عکس پست هست می خوام داخل برنامه دانلود کنم اما هر چه قدر تلاش می کنم نمیشه.

توضیح بیشترش این که می خوام پست رو دانلود کنم که ادرس لینک عکسش خروجی همین سرور هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...