ali mo 264 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان یه سوالی داشتم من با اطلاعات زیر می تونم به سروری در خواستی ارسال کنم و ازش مقادیر بگیرم در تصویر زیر با فرستادن این اطلاعات یه سری مقادیر دریافت میشه عکس 1 من اطلاعی زیادی در مورد سوکت نویسی ندارم چه جوری می تونم این مقادیر بفرستم به سرور تونستم وصل بشم و یه سری مقادیر بفرستم ولی مشکل زیر پیش میاد عکس 2 کلیک کنید اگر هزینه هم داره این کار بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۹ دوستان راهنمای کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ در در 15 مرداد 1399 در 09:42، ali mo گفته است : سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان یه سوالی داشتم من با اطلاعات زیر می تونم به سروری در خواستی ارسال کنم و ازش مقادیر بگیرم در تصویر زیر با فرستادن این اطلاعات یه سری مقادیر دریافت میشه عکس 1 من اطلاعی زیادی در مورد سوکت نویسی ندارم چه جوری می تونم این مقادیر بفرستم به سرور تونستم وصل بشم و یه سری مقادیر بفرستم ولی مشکل زیر پیش میاد عکس 2 کلیک کنید اگر هزینه هم داره این کار بفرمایید چجوری به سرور متصل میشید عزیز؟ کدهای اتصال و ارسال مقادیر رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : چجوری به سرور متصل میشید عزیز؟ کدهای اتصال و ارسال مقادیر رو پیوست کنید استاد من به صورت زیر متصل میشه اون ساب نتیجه true بر می گردونه ولی در زمینه ارسال مقادیر جیسون دارم بد می فرستم به احتمال زیاد کد ها رو پایین می فرستم Sub Process_Globals Private ClientSocket As Socket Private InputOutput As AsyncStreams End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") ClientSocket.Initialize("ClientSocketEvent") ClientSocket.Connect("95.38.60.95",80,2000) End Sub Sub ClientSocketEvent_Connected (Successful As Boolean) If Successful = True Then InputOutput.Initialize(ClientSocket.InputStream,ClientSocket.OutputStream,"InputOutputEvent") ToastMessageShow("متصل شدیم",False) End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub InputOutputEvent_NewData (Buffer() As Byte) Msgbox(BytesToString(Buffer,0,Buffer.Length,"UTF-8"),"a message from server") End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Send_Btn_Click Dim tt As String tt =$"POST / HTTP/1.1 Content-Type: application/json; charset=UTF-8 Content-Length: 286 Host: rubino10.iranlms.ir Connection: Keep-Alive Accept-Encoding: gzip User-Agent: okhttp/3.12.1 { "api_version": "0", "auth": "ddkmyplxoqdoidnzpvortptotighnjrt", "client": { "app_name": "Main", "app_version": "2.5.4", "lang_code": "fa", "package": "ir.resaneh1.iptv", "platform": "Android" }, "data": { "share_string": "HCLOQkPcYX", "profile_id": "5f1814039dc6d645a5859a09" }, "method": "getPostByShareLink" }"$ Log(InputOutput.Write(tt.GetBytes("UTF8"))) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، ali mo گفته است : استاد من به صورت زیر متصل میشه اون ساب نتیجه true بر می گردونه ولی در زمینه ارسال مقادیر جیسون دارم بد می فرستم به احتمال زیاد کد ها رو پایین می فرستم دوست عزیز قطعا مشکل از دیتاتون هست. دقت داشته باشین که حتما باید سطرها رو جدا کنید و طول دیتا رو دقیق بفرستین. تو مثال زیر که البته با ++c هست میتونید نمونه رو ببینید std::string post_data = "CMD=Put&PROGRAM=blastp&DATABASE=swissprot&QUERY=KPFPAPQTPGRLQAL"; std::string msg; msg += "POST /blast/Blast.cgi http/1.1\r\n"; msg += "Host: ncbi.nlm.nih.gov\r\n"; msg += "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n"; msg += "Content-Length: " + std::to_string(post_data.size()) + "\r\n"; msg += "\r\n"; msg += post_data; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ در 43 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز قطعا مشکل از دیتاتون هست. دقت داشته باشین که حتما باید سطرها رو جدا کنید و طول دیتا رو دقیق بفرستین. تو مثال زیر که البته با ++c هست میتونید نمونه رو ببینید std::string post_data = "CMD=Put&PROGRAM=blastp&DATABASE=swissprot&QUERY=KPFPAPQTPGRLQAL"; std::string msg; msg += "POST /blast/Blast.cgi http/1.1\r\n"; msg += "Host: ncbi.nlm.nih.gov\r\n"; msg += "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n"; msg += "Content-Length: " + std::to_string(post_data.size()) + "\r\n"; msg += "\r\n"; msg += post_data; مرسی از راهنمای تون اگر منظور از جداسازی همون crlf داخل بیسک باشه تا جای که من تست کردم اطلاعات با این سینتکس زیر $""$ به صورت خودکار خط به خط جدا می کنه اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، ali mo گفته است : مرسی از راهنمای تون اگر منظور از جداسازی همون crlf داخل بیسک باشه تا جای که من تست کردم اطلاعات با این سینتکس زیر $""$ به صورت خودکار خط به خط جدا می کنه اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم لطفا اطلاعات و دسترسیهای سرورتون رو خصوصی کنید. همینطور داکیومنت مربوطه رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ در 10 ساعت قبل، ali mo گفته است : اگر منظورتون اینی که بنده گفتم نبوده می تونید یک مثال ساده در b4a بزنید چون تقریبا 2 روزه دارم باهاش ور می رم و نمی تونم هر کاری می کنم این رکوست بفرستم متاسفانه منم به نتیجه ای نرسیدم. به نظر میاد داکیومنت ناقصه و قطعا باید موارد دیگه ای هم درنظر گرفته بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : متاسفانه منم به نتیجه ای نرسیدم. به نظر میاد داکیومنت ناقصه و قطعا باید موارد دیگه ای هم درنظر گرفته بشه. مررسی استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ سروری که بهش متصل میشین از طریق سوکت مال خودتون هست؟ بهش دسترسی دارین؟ اگه دارین میتونین برا سرور هم یه برنامه سوکت بنویسین و اطلاعات رو به اون برنامه ارسال کنین... شاید روش کارتون اشتباه هست... بیشتر میتونید توضیح بدید که چرا و برای چه کاری میخواین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۹ در 53 دقیقه قبل، hamed1212 گفته است : سروری که بهش متصل میشین از طریق سوکت مال خودتون هست؟ بهش دسترسی دارین؟ اگه دارین میتونین برا سرور هم یه برنامه سوکت بنویسین و اطلاعات رو به اون برنامه ارسال کنین... شاید روش کارتون اشتباه هست... بیشتر میتونید توضیح بدید که چرا و برای چه کاری میخواین؟ خیر سرور برای خودم نیست و بهش دسترسی ندارم ولی می دونم این سرور بابت این ارسالی ها یک عکس خروجی میده که برای پروفایل یا عکس پست هست می خوام داخل برنامه دانلود کنم اما هر چه قدر تلاش می کنم نمیشه. توضیح بیشترش این که می خوام پست رو دانلود کنم که ادرس لینک عکسش خروجی همین سرور هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام وقت بخیر خدمت همه
دوستان یه سوالی داشتم من با اطلاعات زیر می تونم به سروری در خواستی ارسال کنم و ازش مقادیر بگیرم در تصویر زیر با فرستادن این اطلاعات یه سری مقادیر دریافت میشه
عکس 1
من اطلاعی زیادی در مورد سوکت نویسی ندارم چه جوری می تونم این مقادیر بفرستم
به سرور تونستم وصل بشم و یه سری مقادیر بفرستم ولی مشکل زیر پیش میاد
عکس 2 کلیک کنید
اگر هزینه هم داره این کار بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.