رفتن به مطلب
  • 0

جستجو و نمایش نتیجه در لیست


mehdi1376
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان ببخشید من یه لیست ویو ساختم و یه جستجو براش گذاشتم که وقتی سرچ میکنیم موارد رو مشخص مبکنه و حتی بهت میگه {عکس پایین}

[ATTACH=CONFIG]296[/ATTACH]

حالا میخوام وقتی یه کلمه سرچ میکنم فقط اون آیتم هایی که نتایج جستجو بوده توی لیست نشون داده بشه

اینم کل از کد:

Sub Process_Globals
Dim sql1 As SQL
End Sub

Sub Globals
Private ListView1 As ListView

Dim cur As Cursor
Dim esm,famil,alamat As String

Private Button2 As Button
Private Button1 As Button
Private EditText1 As EditText
Private Button3 As Button

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("frm1")

If File.Exists(File.DirInternal,"tbl1.db")=False Then
File.Copy(File.DirAssets,"tbl1.db",File.DirInternal,"tbl1.db")
End If


Activity.AddMenuItem("نشان گذاری شده ها","neshan")


End Sub

Sub neshan_click
cur=sql1.ExecQuery("select esm,alamat from tbl1 where alamat='1'")

Dim m As String
m="نشان گذاری شده ها "&CRLF

For i=0 To cur.rowcount-1
cur.Position=i
m=m&CRLF
m=m&cur.GetString("esm")
Next
ToastMessageShow("m",False)


End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub



Sub Button1_Click
ListView1.Clear
If sql1.IsInitialized=False Then
sql1.Initialize(File.DirInternal,"tbl1.db",False)
End If

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1")

For i = 0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
esm=cur.GetString("esm")
famil=cur.GetString("famil")
alamat=cur.GetString("alamat")



Dim btmp As Bitmap
If alamat=0 Then 
btmp.Initialize(File.DirAssets,"fab.png")
Else
btmp.Initialize(File.DirAssets,"fa.png")

End If 


ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(esm,famil,btmp,esm)
Next
cur.Close
End Sub




Sub Button2_Click
StartActivity(act_3)
End Sub




Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
cur=sql1.ExecQuery("select alamat from tbl1")
cur.Position=Position

If cur.GetString("alamat")="0" Then
sql1.ExecNonQuery("update tbl1 set alama'1' where esm='"&Value&"'")
Else
sql1.ExecNonQuery("update tbl1 set alama'0' where esm='"&Value&"'")
End If

ListView1.Clear
Button1_Click

End Sub




Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)
	sql1.ExecNonQuery("delete from tbl1 where esm='"&Value&"'")
ListView1.RemoveAt(Position)
End Sub




Sub Button3_Click
cur=sql1.ExecQuery("select esm from tbl1 where esm like '%" & EditText1.Text & "%'")



Dim btmp As Bitmap
If alamat=0 Then 
btmp.Initialize(File.DirAssets,"fab.png")
Else
btmp.Initialize(File.DirAssets,"fa.png")

End If 

If cur.RowCount>0 Then
Dim m As String
m="نتایج به دست آمده "&CRLF

For i=0 To cur.rowcount-1
cur.Position=i
m=m&CRLF
m=m&cur.GetString("esm")
Next
ToastMessageShow(m,False)
Else
ToastMessageShow("جستجو نتیجه ای نداشت",False)
End If
End Sub

فکر نکنم خیلی مشکل باشه ... لطفا کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

سلام دوست عزیز

اول اینکه لطفا از عنوان های مناسب استفاده کنید

شما میتونی از Dialog استفاده کنید

یا اینکه لیست خودتون رو Clear کنید و نتایج رو درونش اضافه کنید و یا اینکه یک activity دیگر رو به کار بگیرین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام . حقیقت من کدهاتون رو نگاه نکردم چون فکر نمیکنم نیازی باشه !

طبق این حرف ( حالا میخوام وقتی یه کلمه سرچ میکنم فقط اون آیتم هایی که نتایج جستجو بوده توی لیست نشون داده بشه ) جواب شما این میشه:

شما این تاپیک رو ببینید فکر کنم مشکلتون حل بشه: http://answercenter.ir/showthread.php?t=160

اگه مشکلتون چیزی به جز این هست بگید

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

آقا مصطفی لطفا کدش رو برام بنویسید چون من مبتدی هستم و تسلط زیادی ندارم

مهدی جان از ائن سورس راستشو بخوای زیاد چیزی نفهمیدم اگه میشه یه نگاهی به کدم بنداز

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

مبنای جستجو توی دیتابیس همون کلمه Like که برجسب % دامنه سرچش مشخص میشه

و اگه دوس داری فقطو فقط همون رشته و داده مورد نظرو پیدا کنه این کد رو :

[color=#0000BB][font=monospace] cur[/font][/color][color=#007700][font=monospace]=[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]sql1[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]ExecQuery[/font][/color][color=#007700][font=monospace]([/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"select esm from tbl1 where esm like '%" [/font][/color][color=#007700][font=monospace]& [/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]EditText1[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]Text [/font][/color][color=#007700][font=monospace]& [/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"%'"[/font][/color][color=#007700][font=monospace])[/font][/color]

اینجوری بنویس:

[color=#0000BB][font=monospace] cur[/font][/color][color=#007700][font=monospace]=[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]sql1[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]ExecQuery[/font][/color][color=#007700][font=monospace]([/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"select esm from tbl1 where esm like '" [/font][/color][color=#007700][font=monospace]& [/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]EditText1[/font][/color][color=#007700][font=monospace].[/font][/color][color=#0000BB][font=monospace]Text [/font][/color][color=#007700][font=monospace]& [/font][/color][color=#DD0000][font=monospace]"'"[/font][/color][color=#007700][font=monospace])[/font][/color]

امیدوارم که مشکلت حل بشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

شما فایل دیتا خودتون رو پیوست کنید

از دیتا خودتون نمونه من یا هر کدوم از بچه ها بنویسیم بهتون بدیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

مجید جان

من میخوام که فقط آیتم هایی که با جستجو متانسب بودن توی لیست نمایش داده بشه

وگرنه جستجو رو انجام میده و نتایجو به دست هم میاره

مشکلم فقط همینجاس

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام دوستان من سورس برنامه رو میذارم شما بررسیش کنید ببینید چیکار باید کرد برای اینکه فقط آیتم های مرتبط با لیست ویو نشون داده بشه همه چیرش آمادس فقط آیتم ها رو نشون نمیده

ممنون میشم

http://uplod.ir/4jdr42zkr1h4/tbl1.zip.htm

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

آقا آرمین توی لینک زیر که خودتون یه سورس جستجو گذاشتید

http://answercenter.ir/showthread.php?t=268&page=2

لطفا بگید که چطور آیتم های متناسب با جستجو نمایش داده بشه

یعنی مثلا وقتی سرچ کنید سلام تی لیست ویو فقط آیتم هایی که سلام توشون هست نمایش داده بشه

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

من در دیتابیسم 3 ستون گذاشتم

اسم - فامیل- نمره

(سورس رو از جایی گرفته بودم - خودم خیلی وارد نیستم)

هر چی سرچ میزنم فقط از ستون اسم می گرده

چکار کنم که هر چی بزنم (حتی عدد) از همه ستون ها بگرده؟ و نتیجه رو توی لیست ویو نشون بده

{بطور کلی دستورات SQL Lite db رو درست نمی دونم}

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
من در دیتابیسم 3 ستون گذاشتم

اسم - فامیل- نمره

(سورس رو از جایی گرفته بودم - خودم خیلی وارد نیستم)

هر چی سرچ میزنم فقط از ستون اسم می گرده

چکار کنم که هر چی بزنم (حتی عدد) از همه ستون ها بگرده؟ و نتیجه رو توی لیست ویو نشون بده

{بطور کلی دستورات SQL Lite db رو درست نمی دونم}

فیلم رو دیدید؟؟؟

اسم ستون هاتون چیه؟ کد مربوط به جست و جوتون رو قرار بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
بیا داداش

سورس خوتونه

فقط تغییرش دادم

rrr.gif

خیلی خیلی عالی ممنون *زبونک*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

اینو چطوری حل کنم

5febsalam.gif

[TABLE=width: 893, align: right]

[TR]

[TD]وقتی توی دیتابیسم انگلیسی سرچ میکنم وقتی دوباره روی ادیت تکست کلیک میشه ادیتور میاد آخر و میشه متنو پاک کرد

[TABLE=width: 893, align: right]

[TR]

[TD]اما توی فارسی وقتی یچیزیو سرچ میکنم و برای بار دوم روی ادیت تکست کلیک میکنم

[TABLE=width: 893, align: right]

[TR]

[TD]ادیتور میاد اول و نمیشه پاک کرد و ادیتورو هم نمیشه جابه جا کرد[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 99%, align: right]

[TR]

[TD]راهی هست حلش کرد؟[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

خب شما میخوای روی تکست کلیک بشه متن پاک بشه؟

توی رویداد کلیک برای تکست اینو بنویس

edittext1.text=""

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ادیت تکست یک رویداد داره به اسم FocusChanged ( اگه اشتباه نکنم ) یعنی زمانی که روی ادیت تکست لمس کنی این رویداد فرا خوانی مبیشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...