montazeranmahdi 101 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۹ سلام خدمت اساتید گرامی ، طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق . چطور میشه با کلیک روی پنل بجای گرفتن مختصات عددی x و y ، مختصات درصدی رو گرفت ، مثلا وقتی وسط پنل کلیک می کنیم پیام بیاد : 50%X و 50%Y تشکر از شما Sub Panel_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Log(X) Log(Y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ ببخشید برای عرض، از Activity.Width و برای ارتفاع، از Activity.Height استفاده کنید. در 6 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : سلام مجدد بجای x / 100%x، این رو بنویسید: X / Activity.Height من اینجا برعکس گفتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ در 9 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : ببخشید برای عرض، از Activity.Width و برای ارتفاع، از Activity.Height استفاده کنید. من اینجا برعکس گفتم. پرچمتون بالاست ، الان امتحان میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ فهمیدم مشکل کجاست نیاز به هیچ متغیری نداری تست کردم جواب داد AddView(bb,PerXToCurrent(xPercent),PerYToCurrent(yPercent),60dip,60dip) این توابع عدد رو به x و y تبدیل میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ در 5 دقیقه قبل، mahdi tahan گفته است : فهمیدم مشکل کجاست نیاز به هیچ متغیری نداری تست کردم جواب داد AddView(bb,PerXToCurrent(xPercent),PerYToCurrent(yPercent),60dip,60dip) این توابع عدد رو به x و y تبدیل میکنن یعنی تبدیل به مختصات درصدی میکنن ؟ در 29 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : ببخشید برای عرض، از Activity.Width و برای ارتفاع، از Activity.Height استفاده کنید. من اینجا برعکس گفتم. همون ارور قبل ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ در 1 دقیقه قبل، mohammadjavadmajidi گفته است : یعنی تبدیل به مختصات درصدی میکنن ؟ همون ارور قبل ... اره تبدیل به y و x میکنه عدد رو در هم اکنون، mahdi tahan گفته است : اره تبدیل به y و x میکنه عدد رو تو سورس خودم هر جای پنل کلیک میکنم یک باتون میسازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ AddView(bb,PerXToCurrent(xPercent),PerYToCurrent(yPercent),60dip,60dip) بجای xpercent و ypercent باید بنویسم lister2 و lister1 دیگه درسته ؟ در هم اکنون، mohammadjavadmajidi گفته است : AddView(bb,PerXToCurrent(xPercent),PerYToCurrent(yPercent),60dip,60dip) بجای xpercent و ypercent باید بنویسم lister2 و lister1 دیگه درسته ؟ منتها با این فرق که محتوای لیستر فقط عدد هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ شما مگ تو ساب پنل تاچ <ویو> رو اضافه نمیکنید؟ اگ تو اون سابه که از همون xpercent و ypercent استفاده کنید اگ جای دیگه هس هم میتونید همیناروتو ساب گلوبال اضافه کنید و هم میتونید یه متغیر دیگ باشه ولی نوعش رو Float یزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ در 1 دقیقه قبل، mahdi tahan گفته است : شما مگ تو ساب پنل تاچ ویو رو اضافه نمیکنید؟ اگ تو اون سابه که از همون xpercent و ypercent استفاده کنید اگ جای دیگه هس هم میتونید همیناروتو ساب گلوبال اضافه کنید و هم میتونید یه متغیر دیگ باشه ولی نوعش رو Float یزارید نه تو یه ساب دیگه مینویسم کد رو ... چشم امتحان میکنم ، لطف کردین ان شاءالله درست بشه در 1 دقیقه قبل، mohammadjavadmajidi گفته است : بله تو همون ساب تاچ پنل مینویسم چشم امتحان میکنم ، لطف کردین ان شاءالله درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ فقط به این نکته دقت کن که تا وقتی تو پنل تاچ نشه متغیرات خالین و ممکنه ارور بده.انشالله حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ به امید خدا @ Salar82 @ mahdi tahan اجرتون با سیدالشهداء لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۹ در 11 دقیقه قبل، mohammadjavadmajidi گفته است : به امید خدا @ Salar82 @ mahdi tahan اجرتون با سیدالشهداء درست شدددددددددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
montazeranmahdi 101
سلام خدمت اساتید گرامی ، طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
.
چطور میشه با کلیک روی پنل بجای گرفتن مختصات عددی x و y ، مختصات درصدی رو گرفت ، مثلا وقتی وسط پنل کلیک می کنیم پیام بیاد : 50%X و 50%Y
تشکر از شما
Sub Panel_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float)
Log(X)
Log(Y)
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
31 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.