erfan9193 0 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ سلام برای روشن کردن اینترنت گوشی و وایفا من از کتابخانه toggleاستفاده کردم و کد TurnDataConnectionOn TurnWiFiOn اینترنت گوشی روشن نمیکنه ولی وایفا روشن میکنه اشکال کجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,585 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، erfan9193 گفته است : سلام برای روشن کردن اینترنت گوشی و وایفا من از کتابخانه toggleاستفاده کردم و کد TurnDataConnectionOn TurnWiFiOn اینترنت گوشی روشن نمیکنه ولی وایفا روشن میکنه اشکال کجا سلام این امکان وجود نداره که بدون دسترسی روت بتونید دیتا رو خاموش روشن کنید.تو ورژنای جدید اندروید( از 6 به بالا) این امکان نه برای وایفای و نه برای دیتا وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan9193 0 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۹ روی اندروید۶ و۱۰ وایفا روشن میشد ولی ظاهرا راهی برای دیتا گوشی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
erfan9193 0
سلام
برای روشن کردن اینترنت گوشی و وایفا من از کتابخانه toggleاستفاده کردم و کد
TurnDataConnectionOn
TurnWiFiOn
اینترنت گوشی روشن نمیکنه ولی وایفا روشن میکنه اشکال کجا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.