Mahdi83 2 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ سلام من یه کارت گرافیکی نصب کردم ولی وقتی میرم تو دیوایس منیجر اصلا کارت گرافیک رو نشون نمیده و وقتی هم خواستم درایور رو نصب کنم گفت کارت گرافیک شناسایی نمیشه کارت گرافیک من هم amd radeon hd 4670 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Mahdi83 گفته است : سلام من یه کارت گرافیکی نصب کردم ولی وقتی میرم تو دیوایس منیجر اصلا کارت گرافیک رو نشون نمیده و وقتی هم خواستم درایور رو نصب کنم گفت کارت گرافیک شناسایی نمیشه کارت گرافیک من هم amd radeon hd 4670 هست با auto driver چک کن. ببین چیا نصبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi83 2 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۹ شناسایی نمیشه و بعنوان vgasave lagacy driver شناخته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۹ شما یه سیستم خانگی داری که روش کارت گرافیک جدید نصب کردی؟ یا با درایور گرافیک لپ تاپت مشکل داری؟ بیا تلگرام پیام بده باید سیستم رو ببینم: @moxtarr لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,872 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ سلام توی ران کد زیر رو اجرا کنید و توی پنجره ای که باز میشه طبق اسکرین شات پایین ببینید چیزی واستون میاره یا خیر» msinfo32.exe لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.