Mahdi83 2 ارسال شده در 5 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2020 سلام من یه کارت گرافیکی نصب کردم ولی وقتی میرم تو دیوایس منیجر اصلا کارت گرافیک رو نشون نمیده و وقتی هم خواستم درایور رو نصب کنم گفت کارت گرافیک شناسایی نمیشه کارت گرافیک من هم amd radeon hd 4670 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2020 در ۱ ساعت قبل، Mahdi83 گفته است : سلام من یه کارت گرافیکی نصب کردم ولی وقتی میرم تو دیوایس منیجر اصلا کارت گرافیک رو نشون نمیده و وقتی هم خواستم درایور رو نصب کنم گفت کارت گرافیک شناسایی نمیشه کارت گرافیک من هم amd radeon hd 4670 هست با auto driver چک کن. ببین چیا نصبه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi83 2 ارسال شده در 5 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2020 شناسایی نمیشه و بعنوان vgasave lagacy driver شناخته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2020 شما یه سیستم خانگی داری که روش کارت گرافیک جدید نصب کردی؟ یا با درایور گرافیک لپ تاپت مشکل داری؟ بیا تلگرام پیام بده باید سیستم رو ببینم: @moxtarr لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 11 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2020 سلام توی ران کد زیر رو اجرا کنید و توی پنجره ای که باز میشه طبق اسکرین شات پایین ببینید چیزی واستون میاره یا خیر» msinfo32.exe لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.