sajadakbari 163 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام دوستان کسی اکانت گوگل پلی داره.؟ بنده نرم افزاری رو نوشتم مایلم در گوگل پلی قرارش بدم. اگه دارید کمک کنید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 در در 1394/02/10, 02:21:31، Alireza.Ghafari گفته است : سلام عزیز من Google Play Developer Id دارم، ولی برای تایید نرم افزارت باید خیلی رو اون کار کنی و از نظر گرافیک و کد نویسی تک باشه ! تا الان 8 تا نرم افزار دادم فقط یکی رو قبول کردن ! چطوری آی.دی گوگل پلی رو گرفتی؟ ایران تحریمه که. اگه میشه به ما هم بگو فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 29 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2015 سلام عزیز من Google Play Developer Id دارم، ولی برای تایید نرم افزارت باید خیلی رو اون کار کنی و از نظر گرافیک و کد نویسی تک باشه ! تا الان 8 تا نرم افزار دادم فقط یکی رو قبول کردن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 چطوری آی.دی گوگل پلی رو گرفتی؟ ایران تحریمه که. اگه میشه به ما هم بگو فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان کسی اکانت گوگل پلی داره.؟
بنده نرم افزاری رو نوشتم مایلم در گوگل پلی قرارش بدم. اگه دارید کمک کنید لطفا.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.