حشمت 0 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ ا سلام و درود برر شما. ببخشید من در اندروید استودیو وقتی می خواهم در بخش java ان را با text View اتصال دهم با اینکه به نظر خودم درست انجام دادم ارور می دهد و زیر اسم یعنی TextView خط می کشد چیزی را که وارد کردم: TextView veb = (TextView) findById (R.id.veb) برای من تنها قسمت TeaxtView اشتباه گرفته است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ سلام اسکرین شات قرار بدید ببینیم دقیقا به چی گیر میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حشمت 0 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام اسکرین شات قرار بدید ببینیم دقیقا به چی گیر میده. https://zxcvbnmasdfgh.persianblog.ir/g8DxeL396Zcqwg966n1k-cede سلام لینک تویر مشکلم هستش لطفا راهنمایی نمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۹ سلام findById اشتباست دوست عزیز. باید مثل کد زیر عمل کنید: TextView v1 = findViewById(R.id.yourId); در آخر هم سمیکالن (;) لازمه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حشمت 0 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، Salar82 گفته است : سلام findById اشتباست دوست عزیز. باید مثل کد زیر عمل کنید: TextView v1 = findViewById(R.id.yourId); در آخر هم سمیکالن (;) لازمه. سلام مجدد ممنون بابت راهنمایی. اما متسافانه هنوز مشکل دارد و زیر TextView و = حط کشیده است و هنوز ارور می دهد اگر می شود راهنمایی مجدد بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حشمت 0
ا سلام و درود برر شما. ببخشید من در اندروید استودیو وقتی می خواهم در بخش java ان را با text View اتصال دهم با اینکه به نظر خودم درست انجام دادم ارور می دهد و زیر اسم یعنی TextView خط می کشد
چیزی را که وارد کردم:
TextView veb = (TextView) findById (R.id.veb)
برای من تنها قسمت TeaxtView اشتباه گرفته است
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.