moh3n 16 ارسال شده در 30 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2015 سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی Multi Panel نمایش داده میشه. حالا من 2تا سوال داشتم : 1- من برای هر آیتمی که ذخیره میشه یه دکمه واسه حذف کردن و یه دکمه برای share کردن گذاشتم چیکار کنم با زدن این دکمه ها فقط همون ایتم حذف بشه ؟ 2- چطوری وقتی یه آیتم جدید رو ذخیره میکنیم بیاد به عنوان اولین آیتم نمایش داده بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام بنده تست نکردم ولی میتونید با تگ پنل مورد نظر رو Visible رو برابر با False کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی Multi Panel نمایش داده میشه.حالا من 2تا سوال داشتم : 1- من برای هر آیتمی که ذخیره میشه یه دکمه واسه حذف کردن و یه دکمه برای share کردن گذاشتم چیکار کنم با زدن این دکمه ها فقط همون ایتم حذف بشه ؟ 2- چطوری وقتی یه آیتم جدید رو ذخیره میکنیم بیاد به عنوان اولین آیتم نمایش داده بشه ؟ واسه نمای شما یه ستون دیگه مثلا به اسم deleted بزار و دقیقا مثل علاقه مندی عمل کنه اگه طرف باتن دلیت رو زد مقدار deleted مثلا 1 بشه و نمایش داده نشه . یا هم از این query استفاده کن : DELETE FROM data WHERE id = 5 یا هر where دیگه ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 آقا من متوجه نشدم میشه خودتون یه مثال بزنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 :(:( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2015 در مورد سوال اول این رو بگم: Sub Button1_Click Dim words() = Regex.Split("#",EditText1.Text) As String For i = 0 To words.Length-1 ListView1.AddSingleLine(words((words.Length-1)-i)) Next End Sub کد بالا واسه ListView هست و فروش بر این هست که مقادیر با # از هم جداشدن از توی EditText1 دیگه شما هرجوری که دوست دارید و با هر چیزی که کار میکنید طبق اون عملیش کنید ! در مورد سوال اول آموزش تصویریش رو قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2015 با سلام یه اسکرول ویو دارم که داده ها رو از دیتا بیس گرفتم و داخل اسکرول نمایش میدم برای هر پنل یک دکمه حذف گذاشتم مشکلم اینجاست که با زدن دکمه حذف عمل حذف از دیتا بیس انجام میشه ولی از اسکرول پاک نمیشه؟ لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی Multi Panel نمایش داده میشه.
حالا من 2تا سوال داشتم :
1- من برای هر آیتمی که ذخیره میشه یه دکمه واسه حذف کردن و یه دکمه برای share کردن گذاشتم چیکار کنم با زدن این دکمه ها فقط همون ایتم حذف بشه ؟
2- چطوری وقتی یه آیتم جدید رو ذخیره میکنیم بیاد به عنوان اولین آیتم نمایش داده بشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.