seyed_27 170 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان میخوام چندتا فیلد رشته ای رو از دیتا بیس بگیرم و با هم ادغام کنم و اون رو نمایش بدم البته به این ترتیب fild a+ رفتن به خط بعد+ fild b + رفتن به خط بعد + fild c از دستور ذل استفاده کردم اولا خطا میده ثانیا نیدونم رفتن به خط بعد کدش چیه For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s=cur.GetString("list")+cur.GetString("matn")+cur.GetString("ref") clv1.AddTextItem(s,"c") Next cur.Close خطاش : java.lang.NumberFormatException: Invalid double: "3 ـ پسر 8 سالهام در دوستیابی ضعیف است و وقتی دوستی مییابد، به راحتی او را از دست میدهد." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s=cur.GetString("list")&CRLF&cur.GetString("matn")&CRLF&cur.GetString("ref") clv1.AddTextItem(s,"c") Next cur.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان میخوام چندتا فیلد رشته ای رو از دیتا بیس بگیرم و با هم ادغام کنم و اون رو نمایش بدم البته به این ترتیب
fild a+ رفتن به خط بعد+ fild b + رفتن به خط بعد + fild c
از دستور ذل استفاده کردم
اولا خطا میده
ثانیا نیدونم رفتن به خط بعد کدش چیه
خطاش :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.