seyed_27 170 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان میخوام چندتا فیلد رشته ای رو از دیتا بیس بگیرم و با هم ادغام کنم و اون رو نمایش بدم البته به این ترتیب fild a+ رفتن به خط بعد+ fild b + رفتن به خط بعد + fild c از دستور ذل استفاده کردم اولا خطا میده ثانیا نیدونم رفتن به خط بعد کدش چیه For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s=cur.GetString("list")+cur.GetString("matn")+cur.GetString("ref") clv1.AddTextItem(s,"c") Next cur.Close خطاش : java.lang.NumberFormatException: Invalid double: "3 ـ پسر 8 سالهام در دوستیابی ضعیف است و وقتی دوستی مییابد، به راحتی او را از دست میدهد." لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s=cur.GetString("list")&CRLF&cur.GetString("matn")&CRLF&cur.GetString("ref") clv1.AddTextItem(s,"c") Next cur.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
با سلام خدمت دوستان میخوام چندتا فیلد رشته ای رو از دیتا بیس بگیرم و با هم ادغام کنم و اون رو نمایش بدم البته به این ترتیب
fild a+ رفتن به خط بعد+ fild b + رفتن به خط بعد + fild c
از دستور ذل استفاده کردم
اولا خطا میده
ثانیا نیدونم رفتن به خط بعد کدش چیه
For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s=cur.GetString("list")+cur.GetString("matn")+cur.GetString("ref") clv1.AddTextItem(s,"c") Next cur.Closeخطاش :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.