AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام دوستان من به کتابخانه Justify نیاز دارم کار این کتابخانه اینه که متن رو ترازبندی میکنه و باعث میشه از سمت چپ و راست لیبل فضای لیبل پر بشه و یکنخواخت متون چیده بشه خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم ، ممنون میشم دوستانی که دارن اپ کنن البته لینک کتابخونه جاوا اش رو دارم ولی خودم بلد نیستم کتابخونه بسازم اگر کسی بتونه درست کنه و بزاره هم ممنون میشم لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام من کتابخانه saxparser میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 توروخدا یکی این کتابخونه رو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 دوست خوبم نمی دونم کار این چیه ولی می تونین به این سایت سری بزنین http://www.findjar.com/class/electric/xml/sax/SAXParser.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 مرسی من رفتم به این سایتی که شما دادید چیزی پیدا نکردم من سورس twilght دانلود کردم از این سایت dim x as SaxPraser ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 دوست خوبم اطلاع رسانی شما نادرست بود دوست عزیز اون کتابخانه ای که شما می خواین xmlsax هستش لینکشو اینجا می زارم : xmlsax.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2015 خیلی ممنون خودشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2015 با کتابخونه saxparser مگه میشه متن رو جاستیفای کرد ؟ دوستان منم با جاستیفای متن خیلی مشکل دارم راهی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 باید بخرید زبان انگلیسیش هست اما برای زبان فارسیش یکی از سایتها برای فروش گذاشته خیلی هم گرون میده فکر کنم 20 یا 40 هزار تومن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2015 باید بخرید زبان انگلیسیش هست اما برای زبان فارسیش یکی از سایتها برای فروش گذاشته خیلی هم گرون میده فکر کنم 20 یا 40 هزار تومن انجمن بغل دارن میفروشن 8500 تا 3شنبه تخفیف داره بعدش میشه 28 تومن نسخه دمو هم داره که تست کنی هر میخاد بخره سریع بره تا گرون نکردن نگید نگفتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 انجمن بغل دارن میفروشن 8500 تا 3شنبه تخفیف داره بعدش میشه 28 تومن نسخه دمو هم داره که تست کنی هر میخاد بخره سریع بره تا گرون نکردن نگید نگفتما نمی دونم منظورتون کجاست . امروز هم که سه شنبه است . لطف میکنید آدرس صفحه خریدشو واسم پیام خصوصی بدین ؟ یا توی اسکایپ ؟ تا دیر نشدههههههههههههههههه /؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 از تمامی دوستانی که موضوع تاپیک بنده رو به کل عوض کردند کمال تشکر رو دارم تاپیک جداگانه بزنید!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 نام تاپیک شما " درخواست کتابخانه جاستیفای " هست . و این دقیقا همون چیزیه که بنده درخواست کردم !! چطور می فرمایید موضوع عوض شد ؟ به هر حال دوستان خیلی در انتظار این کتابخونه برای متون فارسی هستم اگر قرار بدید ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 دوستان توقع نداشته باشید کتابخانه ای رو که 30 تا 40 تومن قیمتش هست رو یکی بیاد واستون همینجوری مجانی قرار بده اگر در سایت مرجع بود شاید دوستان میتونستن قرار بدن اما حالا فکر نکنم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 3 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2016 باور کنید مجانی نمیخوایم .توی فروشگاه باشه . اما برای قیمت زدن یکم منصفانه باشه دیگه !!! چون چیزیه که خیلیا بهش نیاز دارن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.