smok 12 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی multipanel نمایش داده میشه بعد توی هر پنل هم یه دکمه گذاشتم . حالا چیکار کنم وقتی دکمه کلیک شد فقط tag همون پنل رو نشون بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. شما فکر کنید اسم باتونی که تو اون لایوت هست و به صورت مولتی پنل ادش کردید button هست. قطعا برای ایجاد کردن پنل ها روی اسکرول ویو داخل حلقه فور اینکارو اینجام دادید Button1.Tag=i به فرض i گذاشتم که هرباتونی که ایجاد میشه tag بشه عددی که درحال اضافه شدن هست توسط حلقه فور. کافیه این ساب رو ایجاد کنید و بگید اگه مثلا tag=0 بود اولین باتون کلیک شده ، اگر 1 بود دومی و... Sub Button1_Click Dim btn As Button btn = Sender If btn.Tag="0" Then ToastMessageShow("اولی",False) Else If btn.Tag="1" Then ToastMessageShow("دومی",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی multipanel نمایش داده میشه بعد توی هر پنل هم یه دکمه گذاشتم .
حالا چیکار کنم وقتی دکمه کلیک شد فقط tag همون پنل رو نشون بده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.