smok 12 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی multipanel نمایش داده میشه بعد توی هر پنل هم یه دکمه گذاشتم . حالا چیکار کنم وقتی دکمه کلیک شد فقط tag همون پنل رو نشون بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 سلام. شما فکر کنید اسم باتونی که تو اون لایوت هست و به صورت مولتی پنل ادش کردید button هست. قطعا برای ایجاد کردن پنل ها روی اسکرول ویو داخل حلقه فور اینکارو اینجام دادید Button1.Tag=i به فرض i گذاشتم که هرباتونی که ایجاد میشه tag بشه عددی که درحال اضافه شدن هست توسط حلقه فور. کافیه این ساب رو ایجاد کنید و بگید اگه مثلا tag=0 بود اولین باتون کلیک شده ، اگر 1 بود دومی و... Sub Button1_Click Dim btn As Button btn = Sender If btn.Tag="0" Then ToastMessageShow("اولی",False) Else If btn.Tag="1" Then ToastMessageShow("دومی",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام . من یه دیتابیس ساختم که توی multipanel نمایش داده میشه بعد توی هر پنل هم یه دکمه گذاشتم .
حالا چیکار کنم وقتی دکمه کلیک شد فقط tag همون پنل رو نشون بده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.