shahan148 28 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید کسی می تونه با لایبری زیر لیست برنامه های در حال اجرا را به دست بیاره ActivityManager_20130531.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حسین جان کد درست کار می کنه اما من از کد که پیوست کردی می خوام تو سرویس استفاده کنم با لیست ویو مشکل دارم چه راهی به نظر شما میرسه که تو سرویس استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط می خوام بدونم برنامه ایکس باز است یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این سورسو خودم نوشته بودم دقیقا همون چیزیه که میخوای داشتم رو ی برنامه قفل کار میکردم اما به دلایلی فعلا متوقف شد *sigar* app lock.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این سورسو خودم نوشته بودم دقیقا همون چیزیه که میخوایداشتم رو ی برنامه قفل کار میکردم اما به دلایلی فعلا متوقف شد *sigar* زحمت کشیدید برادر برم تست کنم تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دمت گرم داداش عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام و خسته نباشید
کسی می تونه با لایبری زیر لیست برنامه های در حال اجرا را به دست بیاره
ActivityManager_20130531.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.